Viimein saimme oikeaa lammasverkkoa pitkän ja tuskaisen jahtaamisen jälkeen. Viikonloppuna pitäisi sitten rakennella kunnolliset paimennusaitaukset, jee. Päivittäin ollaan liikuteltu lambit ulos ja sisälle tms. mutta eipä siellä paljoa pysty tekemään tai kisoihin harjoittelemaan ilman aitoja. Jospa nyt alkaisi lyyti kirjoittaa kun saadaan ne aidat pystyyn.

Tiistaina käytiin Seijan tokossa. Treenit meni kivasti mutta Lilli alkoi ennakoimaan loppuperusasentoja niin niitä sitten vähän hinkattiin ettei se ennakoisi liiaksi. Pitää nyt toivoa ettei se ennakoisi kisoissa ihan joka asiaa...Mutta muuten on oli oikein hauskaa on hauska katsoa ryhmäämme kun kaikki riekkuu ja leikittää koiria pienessä hallissa yhtäaikaa ja hirveä mekkala siellä. Ainakin hyvää häiriötä tämä :)

Keskiviikkona menimme Kastehelmen ja Sinna whippetin kanssa ottamaan vähän agia. Hänen äitinsä oli mukana kuvaamassa ja kivoja kuviahan sillä järkkärillä tuli. Laitten niitä myöhemmin tänne kunhan ne saadaan ladailtua etiäpäin. Lilli oli oikein täpäkkänä ja kontaktit ja kepit menivät mukavasti. Hyvä Lyllenberg! Samaan syssyyn otettiin porukalla (kentälle tuli muutakin väkeä) luoksepäästävyys ja paikalla olo. Lilli vähän väisti meidän "tuomaria" ja otimmekin uusiksi, paikallaolo meni mukavasti. Huomenissa vielä activen agi treenit ja sitten se onkin menoa...

kastehelmi.kuvat.fi/kuvat/treenit/1010+158.avi