Tänään matkasimme uuden karvavinkupatukan kera aamusella activelle liitämään. Meillä oli ohjelmassa kaksi erilaista rataharjoitusta, toinen päättyi A-esteelle ja toinen puomille, molemmissa piti joko revittää täysillä eteen tai "leijeröidä" sivuun. Nynny teki kontaktit hienosti ja virheittää, jees <3 Rataharkatkin menivät mukavasti vaikka sai kyllä pistää töppöstä toisen eteen. Kisahammasta kolottaa taas aikalailla koska treenit meni kivasti.

Illalla oli vielä toko kera Ruutanan ja Lillukan. Ruuti oli ihan onnesta soikeana ja aika kätevästi ne kerää motivaatiota kun toinen on naulakossa parkissa ja toinen treenaa. Lillukan kanssa otettiin 3min piilopaikallaolo, eikä se ottanut lonkka-asentoa, jesh. Sitten seuraamista, yritimme etsiä uutta puhtia juoksuun, sekun oli viime kokeessa vähän lässähtänyttä. Ja löytyihän sitä puhtia, kiitos tämän maagisen patukan. Jos vain uskallamme niin otamme kyllä tämän patukan myös kisoihin mukaan. Sitten vähän maahanmenoa, kaukoja, noutoa. Ruutin kanssa otettiin seuraamista, seisomista ja kapulan pitämistä. Ruu sekosi myös patukasta niin että ei halunnut vaihtaa sitä edes makkaraan. Viime kesän aussieleiristä viisastuneena kuitenkin leikin aina Ruutin kanssa niin että se on hihnassa, eipä päässyt poitsu hulumuamaan tämän upean vekottimen kanssa itsekseen.

Loppuviikosta voitaisiin tehdä jälki, mukavasti on sää plussan puolella ja ei lunta mailla halmeilla. Meikälle sopii tämmöinen järjestely oikein hyvin!