Aika raskas mutta niin riemukas oli reissu. Perjantaina läksimme ajamaan klo. 04 Oulusta kohti Jyväskylää. Ehkä tunnin sitä ennen kerkesin nukkua kun ei oikein uni tullut silmään. Autossakaan en osaa nukkua joten aika höhötellen sitä sitten saavuttiin paikanpäälle. Ensin meni Sapsun silkkiterrieri Retu kehään ja tulokseksi ERI2, loppuskaboissa ei kuitenkaan pärjännyt. Kira mäyrikselle myös ERIÄ pukkasi muttei päässyt sitten sen pitemmälle. Samalla seurailin aussie-kehää. Silmiin pisti kyllä 9kk ikäiset pentuluokan koirat joiden säkä taisi lähennellä jotain 60cm, voi jestas miten isoja koiria voi olla pentuluokassa. Tuntui että mitä vanhempia koiria niin sitä pienempiä olivat. Kait tuo suuntaus on nyt menossa siihen että jalostetaan yhä vaan isompia koiria. Mutta toki siellä pärjäsi sitten paremmin ne "normaali kokoiset koirat" joten ainakaan joka näyttelyssä ei näytä nyt olevan se meininki että isoin aina voittaa. Annen ihana pusukone Jato saikin varasertin ja me kiljuttiin ja taputettiin heille kovasti. Jato on kyllä niin mahtavan luonteinen aussie <3

Lauantaikin meni ylläripylläri aika vähillä unilla. Sunnuntaina sitten kehään Ruuti ja Sinna. Ruutille EH3 ja Sinnalle ERI. Sen jälkeen läksimmekin ajelemaan kohti Oulua. Oli kyllä ratkiriemukas reissu ja yhtäsun toista taas kommellettiin (mm. majotuimme eri hotelliin mikä meille oli varattuna...) ja naurua kyllä piisasi kun neljä kaverusta koirineen hihhuloi pitkin pitäjää. Tässä kuvassa Ruuti esittää mielipiteensä siitä kun meikäläinen yritti torkahtaa näytelmäkehien laidalla: (istuu pään päälle:))

Aijoimme ilmoitella koiriamme myös Kajaaniin. Niin hauskaa meillä oli :) Myös Lilli ilmoitetaan, joten jännitystä ja mahansekaisuutta on sitten ilmassa ihan kaksin kerroin. Alamme siis nyt treenata taas nätöä ennen näytelmiä, Lillukka kun ei niin välitä että häntä kopeloi joku outo ihminen. Ja oivoi äitin pieni pallero pitää ilmoittaa jo AVOIMEEN luokkaan koska hän täyttää pian 2-vuotta. Voivoi miten tämä aika rientää <3 Lillille ostin tuliaisiksi vinkuvan linnun, pehmopossun, bumba-possun sekä pallon. Kylläpä oli tyttö ku jouluaattona kun meikäläinen avasi repun :)

p.s. Kiitokset Annelle kun hän lupasi että saan sanoa myös Lilliä maailman parhaaksi koiraksi. (Lilli kun ei itse tiedä että tämä titteli on varattuna jo Jatolle ja Talalle ;))