Pamputan siis itseäni koska en ole päivittänyt blogia muutamaan päivään, hyihyi. Tosin kukaan täysjärkinen ei varmaan päivitä blogiaan puoliksikaan yhtä tiheästi kuin meikäläinen. Ehkä olen niin laiskiainen että pitää aina raportoida tänne mitä on tehnyt koiran kanssa, ja jos ei ole mitään kirjoitettavaa niin silloinhan tietää että liikaa laiskotellut. Olen vähän tämmöinen "potkikaa perseelle ja kovaa ja sitten vasta teen jotain" ihminen. Vaan ei me kyllä ees olla laiskoteltu. Halkoja on tehty niin maan perkeleesti että alkaa olla haloista tehty kiinanmuuri tuolla talon takana. Töitäkin on tehty ja toki treenailtukki.

Mitähän me siis on viime viikolla Lillukan kanssa tehty? No sitä samaa mitä "aina". Käyty activella agissa, tokoiltu ja pörrätty tallilla. Lillillä alkoi myös nyt juoksu joten kaikki ohjatut treenit jää nyt hetkeksi. Agilityssa olimme Mikon ryhmässä ja harjoittelimme U-putkeen lähettämistä niin että piti olla putken takana itse ja koira etsi umpikulman ja putken jälkeen piti kääntyä taas takaisin putken taakse. Lillukka meinasi olla aluksi vähän hukassa joten saatiin sitten tämä kotiläksyksi. Rataharkka meni hienosti ja vauhdista olikin sitten paljon helmpompi mennä siihen putkeen. Kontaktit meni jälleen virheittä, oivoi miten loistavaa. Lilli on niin ihana koira kun se ei sikaile kontakteilla, toivottavasti tämä autuus jatkuu :)

Avoimen luokan asioita ollaan treenailtu ja Lillukka on kyllä jo hienosti jyvällä asioista. Tänään otettiin ulkona hyppyä, liik. maahanmeno, luoksari pysäytystä. Hyppy sujuu, jäävät sujuu ja luoksetulon pysäytys oli ihan täydellinen, lumessa Lilli iski jarrut pohjaan ja liukui vähän eteenpäin kun pito ei ollut ihan paras mahdollinen. Aijai kun äiskä oli iloinen. Sitten siirryttiin sisälle ottamaan kaukot ja nekin sujui n. 4m matkalla ihan loistokkaasti. Matkaa kestää nyt jo ottaa reippahasti, jesh. Lillillä oli ihan super virekkin päällä kun oli ollut muutaman tunnin kotona yksinään kun kävin kaupungissa. Pakko se on varmaan ottaa tuon otuksen kanssa se TVA tavoitteeksi kun se on niin mahtis tokokoira. Ohjaajasta en tiiä miten sen kisahermot kestää, varmaan tuo Lillukka kävisi siellä yksinään vetämässä paremmin ;)

Meillä kävi tänään myös kyläilemässä ihana aussie Duke. Duken omistaja Jenni kävi meillä ratsastamassa ja Duke oli sitten mukana ihmettelemässä meininkiä. Vikke-heppa ja lampaat piti tietysti käydä haukkumassa ihan pystyyn että mitähän helekutin otuksia nuokin on. Lampaiden kanssa ei vielä mitään kokeiltu koska pojulla oli sulattelua jo ihan näiden uusien otusten näkemisessä. Lylly ja Duke eivät valitettavasti päässeet yhdessä leikkimään koska emme ainakaan ihan vielä halua sitä perheenlisäystä Lillille :D Tiedäppä sitten tajuaisiko niin nuori poika vielä mitään tyttöjen päälle mutta en halua ottaa riskejä.

Tässä vielä kukkahattu tädin kesäinen treeniasu: