Lillukan juoksut menivät ja neiti kyllä sikaili oikein olan takaa. Kun olimme Viivi lapinkoiran luona kylässä hän päätti kusasta lattialle, ja sama homma toistui kun vierailimme Kastehelmen luona. Äiti ei ollut kovin iloinen moisesta toiminnasta! Pitää varmaan kehitellä jotain kurileirin samperi!

Keskiviikkona kävimme nätöilemässä ja perustimme samalla Team Toivottomat Näyttely-aussiet Kiimingistä jengin. Lilli oli ku makarooni eikä meinannut antaa kunnolla ronklia itseään, se jotenkin heittäytyy ihan avuttomaksi kun se on minun kanssa narun nokassa. Mukana oli myös aussie Duke joka myös valloitti "upeilla näyttelytaidoillaan" :) Voi meitä onnettomia.

Torstain agiliitelyt sensijaa menivät jo paremmin. Nynnykkä tykitti kaikki kontaktit virheittä, lopuksi harjoittelimme U-putkea jälleen niin että itse jäi putken taakse, tämä sujuu jo hitusen paremmin kuin aikaisemmin. Kajaanin kisoja jo kovasti odotellaan vaikka yhdellä radalla nyt tuskin mitään hemaisevaa saadaan aikaiseksi. Kemissä onneksi on sitten jo enemmän startteja tarjolla. Myös Mina-sisko oli mukana treeneissä ja tykittää kyllä melkoista kyytiä :)

Tokoiltukki ollaan kotosalla ja hyvinhän se kuljeksii. Pitäisi kehitellä jotain ryhmiä taas että pääsisi porukkaan treenaamaan tammikuusta alkaen. Toivottavasti saadaan myös Activelta Jenni Ojalan valmennusryhmästä paikka.