Eilen ajelimme Liperiin hakemaan pentua kotiin. Perillä oli paljon sakkia joko pentuja hakemassa tai muuten vain käymässä. Söimme, juttelimme hetken ja sitten lähdimmekin ajamaan kotia kohti, matka kun on niin turkasen pitkä. Lilli ensin vähän Miimin pihalla jäykisteli pennulle ja ihmetteli mikä otus se onkaan. Miimiäkään ei ensin tunnistanut mutta yhtäkkiä saikin jotkut hepulit kun muisti kuka Miimi olikaan. Matkalla pysähdyimme monta kertaa ja penneli kävi tekemässä tarpeensa sekä ajatti jo Lilliä ulkona heti kun Lilli katseli hetkenkään muualle. Autossa piti ensin vähän ulvoa, sitten repiä muovikassia ja sitten vasta nukahtaa.

Kotona sitten oli jännittävää tutkia taloa ja kaikkea romua ja leluja. Yö meni rauhallisesti, kerran Emma kiipesi sänkyyn (miten pentu voi olla noin hullu kiipeilemään noin pienenä..?) ja alkoi repiä minua hiuksista. Emma onkin hirveä kampaaja, siitä on mitä parhainta yrittää repiä meiltä hiuksia päästä. Vein pennun sitten pissalle ja jatkoimme unia aamuun asti. Myös ruoka maistuu hyvin. Lilli välillä vähän jäykistelee pennulle jos se yrittää juosta päälle tai tulla ottamaan jotain lelua mikä on Lillillä. Hyvin se pentu kyllä kunnioittaa ja väistää suurimman osan ajasta, mutta eihän sitä välttämättä aina hoksaa jos juoksee vaikka kauhean lujaa ja joku sattuu nukkumaan siinä edessä. Keke kissa taas on kaveerannut Emman kanssa hienosti, nuuskii vaan ja nukkuu lähellä pentua.

Lillin kanssa käytiin eilen treenaamassa ja Lilli sai aimokasan myös palkintoja vuoden tulokas kilpailusta. Laittelen treeneistä juttua myöhemmin.

Koko sakki nokosilla

 

Emma yrittää kovasti osallistua kaikkeen

 

Kekestä pentu on oikein mukava kaveri, sitä on kiva nuuskia ja sen vieressäkin voi nukkua.

PS: laihdutuskuurini koki reissulla aikamoisen kolauksen, Miimillä otin kakkua jälkkäriksi ja matkalle vetäsin vielä yhden täytetyn sämpylän naamariin. Nyt ei auta kuin (s)karpata tällä läskillä koiraharrastajalla jatkossa...