Uuttavuotta vietimme meillä kera koirien ja taisi täällä muutama ihminenkin käydä kylässä. Lilli seikkaili ulkona Ellin kanssa rakettien ampumisen aikaan eikä Nynnykkä pelännyt yhtään. Halolle vaan piti murista ja haukkua kun se oli niin iso ettei mahtunut suuhun kunnolla. Asutaan tosiaan aika korvessa niin pauke ei ihan hirveää ollut. Asuntomme oli myös aika suosittu koirakamujen keskuudessa kun sisälle ei kyllä kuulunut yhtikäs mitään. Korkeat puut talon ympärillä myös estävät sen että sisälle ei näy valon välkettä. Näin pelokkaat koiruudetkin pystyivät olemaan iloisia remuajia meillä.

(kuten kuvasta näkyy, pikkukoirat saavat olla meillä sohvalla. Eli siis kaikki muut paitsi kultsut ja Ruuti :D)

 

Sunnuntaina matkasimme sitten katsomaan pientä Emmaa :) Neiti olikin aika hyvä sormien pureskelija ja toisten pentujen niskaan hyökkijä. Kaikki pennut näyttivät ihanilta ja olivat tosi reippaita. Emma neiti hurmasi minut tietysti heti puremalla tosi kovaa sormia ja lelua, sekä esittämällä hienoa paimennus vaanimista vaaniessaan verkon takana olevaa Pamia. Toisia pentujakin piti vähän purra ja rökittää. Välillä tietysti nukuttiinkin:

 

Kotiin viemisiksi ostin Hannalta hienon korun sekä Lillille agilityhihnan. Lillukka oli niin onnessaan hihnasta että hihkui riemusta! Hanna oli osannut valita myös värit meille oikein, loistavaa!