Matkasimme aamutuimaan Kajaaniin. Tässäpä kuva tytöistä, ovat kyllä hyvää pataa keskenään :)

 

Ensi vuorossa näytelmiä jotka menivät oikei hienosti. Ruuti sai ERI:n ja mieltä lämmittivät erityisesti kommenttina arvostelussa olleet "Miellyttävä ja avoin käytös".

Sitten oli vuorossa Sinna whippet jonka saalis ei ollut lainkaan hassumpi. Sinna nappasi nimittäin ERI1, SA, PN2, SERT, VARA-CACIB. Kylläpä Kastehelmi pomppi ilosta kun saatiin nuorelle koiralle menestystä! Hyvä ettei ojaan ajettu kun ajettiin hallilta hotellille.

Illalla matkattiin sitten takaisin kisapaikalle agilityn pariin. Tuomarina toimi Minna Jokisaari ja radat oli mukavan oloisia, ei liian helppoja eikä liian vaikeitakaan. Lilli vetikin hyvin ja tuloksena nolla, LUVA ja voitto! Itse tietysti yritin vähän sabotoida suoritusta mm. jäämällä jälkeen ja tekemällä valssia liian myöhään. Pysäyttelin koiraa myös kontakteille, koska ajattelin että tuskinpa menee yliajalle vaikka hetki siinä kontakteilla kökötetäänkin. Ja mahtavaahan se sitten oli kun nolla tuli heti Lillin ekoista kisoista. Pohjakin oli hyvä ja kaikinpuolin mukavat kisat :)

 

Illanpäälle otimme vielä leuhkoista mimmeistämme kuvan:

 

Sitten leekattiin vinkuvalla ukolla: