Lillin treenit pe: Ensin kotiläksyjen suorittamista Lidlen edessä. Seuraamista liukuovien vieressä, ritilän päällä ja ihmisten ja ostoskärryjen seassa. Sitten noutoa vähän kauempana parkkiksella. Sieltä ajeltiin hallille jossa testailin Elliä kun pitäisi sillä ensi viikonloppuna mennä sillä kisoihin. Täytynee ehkä yrittää treenata sillä vielä kerran ennen lauantaita jossain välissä. Samalla otin Lillin kanssa vähän jotain hömppää. Otimme myös porukalla (isolla sellaisella) paikalla olon. Lilli ei kuulemma ollut piipannut sillä välin kun itse olin piilossa, jee.

Ja sunnuntain treenit: Activella tokoa Jennin ohjauksessa. Jatkoimme seuraamis katselmusta, ja edelleenkin meidän pitää jatkaa häiriötreenejä, Lilli otti taas melkoisesti häiriötä Jennistä kun häiriköintiä harjoiteltiin. Itsekseen otimme porukalla lisää häiriöharkkoja, noutoa ja sivulta maahanmenoja. Testailin taas metallikapulaa, Lilli kyllä tuo sitä mutta pitäminen pelkästään on vähän nihkeämpää. Lopuksi vielä aloittelimme ohjatun noudon opettamista merkin kanssa. Ja seuraavalla kerralla jatkamme siitä mihin nyt päästiin.

Haimme Lillukalle myös palkinnot vuoden tulokas skaboista:

 

Sitten Emman kuulumisiin. Meillä on käynyt ihmis- ja koiravieraita. Reippaana on neiti ollut. Erityisesti tänään yltyi menot hurjaksi kun Sinna whippet tuli kylään. Ensin Emma innostui että se varmaankin on hänen äitinsä hieman lyhyemmässä karvassa ja yritti etsiä nisää. Kun maitoa ei alkanut kuulumaan niin sitten pistettiin ihan hirveät rallit ja leikit pystyyn niin että heikompia kanssaolijoita hirvitti.

"Eiks tää piru ookkaan mun äippä?"

 

"No sitten voidaankin leikkiä, jee!"

 

"Olen paha pentu, pidä varasi sinä honkkelijalkainen whippet!"

 

Emma taisi löytää bestiksen ;)

 

Muuten ollaan harjoiteltu normaaleja juttuja: pidetty pantaa päässä, loimea, käyty autolla ajelulla ja semmoista. Emma rakastaa myös parturin ammatissa toimimista öiseen aikaan. Tämä ketku kiipeää sänkyyn ja alkaa harventaa hiuksia tehokkaalla otteella. Siinä on vähän hankala olla heräämättä :) Pitää varmaan rakentaa joku kerrossänky missä nukkua hihi. No uskoohan tuo onneksi kun vähän komentaa. Hauska penneli!