Treenattu ollaan aika vähäsen, kaikki aika on mennyt pennelin kanssa pyöriessä. Tiistaina kävin ensin Ellin ja sitten Lillin kanssa agitreeneissä activella. Harjoittelimme rataa mihin minun piti tehdä persjättö aina kontaktin jälkeen ja kaikissa mahdollisissa muissakin paikoissa. Ihan vaan sen vuoksi että oppisin niitä käyttämään paremmin. Molempien tyttöjen treenit meni mukavasti. Nyt vaan pitäisi saada ohjaaja kuoseihin että voisi startata kakkosissa. Viimeksihän se rata meni vähän minun kämmien vuoksi lärinäksi. No ehkä me uskalletaan helmikuussa sinne activen kisoihin, kun kerta kotikisat tarjolla lämpimässä hallissa. Muuten ollaan vaan tuusattu lampaiden kanssa jotain pientä ja pennun kanssa sitten käyty erilaisissa paikoissa tutustumassa.

Emma on käynyt nyt viikon aikana mm. tallilla, kaupungissa; hän käveli hienosti hihnassa 4 korttelia, wow! Lisäksi käytiin turistina mölliageissa missä Emma saikin paljon suukotteluja ja faneja. Reippaasti pentu hyppeli sylistä syliin ja välillä otti nokosia boksissa. Emma näyttää mukavan rohkealta pennulta ja avoimelta ihmisiä kohtaan. Kaikkia ihmisiä kun on ensin kiva pusutella ja saada rapsutuksia, sitten kun on muutama minuutti tutusteltu niin voikin sitten aloittaa puremisen ja kaikki muut kivat tempaukset.

Lillin kanssa pitäisi terästäytyä tokoilemaan, mikäli mielii joskus taas kokeisiin. Meillä alkaakin 9.2 alkaen Elina Pelttarin vetämä toko ja ensi viikolla jatkuu myös treenit Jenni Ojalan tokovalkassa. Katsoo sitten mennäänkö me maaliskuun kokeeseen vai mennäänkö suosiolla vasta toukokuun kotikisoihin. Agilitykisojakin voisi katsella, menen sinne missä on hyvä pohja ja mielellään ei kauhean kylmäkään saisi olla. Ehkä yhden startin jaksaisi kylmässä hallissa käydä vetäsemässä,  mutta ei kyllä enempää. Menee koirallaki lihakset vaan juntturaan jos joutuu kylmässä odottamaan.

Kuvia Emman ja lelukissan tappelusta: