Emma kävi rokotuksilla. Emmalla oli hirveän kivaa eläinlääkärissä, ensin rynnittiin viereisillä penkeillä istuvien syliin. Sitten yritettiin haastaa leikkimään bulldoggia ja kultaistanoutajaa. Emma on ihan hömelö kun se elää siinä uskossa että kaikki koirat rakastavat häntä ja kaikki suorastaan himoitsevat leikkiä hänen kanssaan. Ell tarkasti Empun hampaat, kopeloi ja totesi ettei ole häntämutkaa ja hyvässä lihassa on. Rokotusta Emma ei edes huomannut koska söi yhtäaikaa nameja pöydältä. Reipas tytär! Päästiin myös Akuutin pentukerhoon missä on siis kolme teemailtaa joissa pennelti saavat leikkiä keskenään.

Maalaiskoirat ihmettelevät kaupungin hulinaa :)

Illalla sitten oli ohjelmassa tokoa. Alkuun paikallaoloa istuen. Siitä sitten kukin vuorollaan teki luoksetuloa. Lilliä ei muitten luoksetulot juurikaan haittaa. Istuakkin se jaksaa melkoisia aikoja, agilityssa kun sitä on istutettu aikalailla. Sitten oli vuorossa hyppyä. Lilli ei oikein lähde irtoamaan hypylle jos matkaa on paljon, kisoissa ollaan hyppäytetty aina läheltä estettä. Nyt siis harjoittelimme kauempaa lähetystä ja vinoja lähestymisiä. Lopuksi vielä jääviä häiriössä. Maassa olessa Lilli kestää häiriöitä hyvin. Seistessä se liikkuu helpommin joten laitoimme alustalle eteen palkan niin johan Nynnykkä kökötti hienosti paikoillaan. Myös Emppu kävi harjoittelemassa seuraamista imuttaen ja kävi myös keinulla ensin seisoskelemassa ja syömässä namua, sitten vähän keinuttelin keinua n. 10cm ylösalas Empun ollessa kyydissä. Neidistä tämä oli vallan ihanaa ja jäikin kököttämään siihen pinnalle kun namit oli loppuneet että höh eiks tää jatkukkaan. Emppulin kanssa alkaa ensi kuussa pentukurssi! Tänään harjoittelimme paikoillaan olemista, ja tadaa: neiti osasi istua paikoillaan sen ajan kun minä kävin kävelemässä n. 2m kauenpana. Onpas viisas neiti! Emmuli pääsi myös purkamaan järjetöntä leikkimisvimmaa kun Duke-aussie tarjosi hänelle seuraa!

Miksihän nämä leikit keskittyvät siihen että maataan lattialla, remutaan ja kuolataan toiset ihan litimäriksi?

Sitten vielä kuvia Pemppu mannekiinista punaisessa loimessaan:

Kyllä nämä meikäläisen ottamat valokuvat on kyllä ihan karseita. Pitäisi varmaan ostaa parempi kamera ja opiskella valokuvausta sata tuntia. Mutta ajatus on tärkein :D