Tänään harkattiin tokoa. Teimmä paikallaoloa häiriössä, Lillukka pysyi hyvin vaikka leluja viskeltiin. Jotain mölinää sieltä kuitenkin kuului, eikä mikään ihme koska Lilli oli odotellut hallilla häkissä ennen treenejä monta tuntia. Sitten harkkailin itsekseni tunnaria, välillä Lilli bongaa vain näöllä väärän kapulan etsintä harjoituksissa. (piilottelin kapulaa mm. estevarastoon). Harjoittelimme sitten mm. väärän kapulan yli kävelyä ja makaamista sen vieressä. Etsintä oli muuten ihan hyvän näköistä ja aina se oma sieltä löytyi. Teimme myös kaukoja takapalkalla ja nekin onnistuivat n. 3m matkalla hyvin. Sitten oli ohjelmassa ruutua, tätä on tehty tosi vähän joten teimme vain vauhdikkaita ja helppoja harjoituksia. Lopuksi jätin Lillin ruutuun makaamaan ja kutsuin sen seuraamaan. Hyvin lähti. Itsekseen treenasimme vielä hyppyä ja seisomista ja makaamista niin että edessä on patukka. Kävin Lillin takana hillumassa ja vapautin sen sitten patukalle. Tätä treenaamme siksi koska Lilliä usein kovasti kiinnostaa mitä minä teen sen takana. Lopuksi vielä harjoittelimme peruuttamista, sitäkin on tehty tosi vähän. Vähäiseen treenimäärään nähden Lilli peruuttaa mukavan suorasti. Ehkä teen vielä joskus itselleni semmoisen treeniohjelman mihin merkitsen mitä tulisi treenata. Niin paljon juttuja on vielä niin vaiheessa. Parastahan olisi jos treenaisi monta kertaa viikossa vain tosi vähän kerrallaan. Ehkä minä vielä ryhdistäydyn.

Tiistaina aamulla kävimme myös activella agiharkoissa. Treenit ei alkaneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Emppu karkasi autosta heti ensimmäisenä ja juoksi suoraan Kuura bortsun jalkoihin, Kuura ei tästä nauttinut ja tokasi Emppua nokkaan. Emma kun ei vaan voi tajuta että jotkut eivät pidä hänestä. Kun joku toinen koira murisee niin se tarkoittaa Emman mielestä sitä että kohta on tulossa joku hyvä leikki. Lilli ja Emma kun kovasti murisevat ja haukkuvat kun leikkivät keskenään. Ja ilmeisesti pitää myös alkaa opettamaan neidille että autosta ei saa karata argh. No lenkkeilimme kuitenkin Kuuran ja Mayn kera ja kaikki olivat jälleen hyvää pataa keskenään. Emma ja May kuolasivat mukavasti toisensa ihan märäksi. Treenit meni mukavasti. Ohjelmassa oli 18 esteen rata, sitä sitten paukuteltiin vaihdellen ohjaustyylejä. Lillukka veti hyvin, itselläni oli hakemista vähän vekissä ennen estettä. Ja näköjään itsenäisesti tehdyt persjättöharkat on tuottaneet tulosta, osasin nimittäin suunnitella rataan hyviä persjättöjä ihan itse. Myös Emma teki vinokeppejä ja putki-hyppy(ei rimaa) sarjaa sekä keinulla käytiin keinuttelemassa. Emppu on niin hauska penneli.

Huomenna olisi tarkoitus käydä ottamassa activen hallilla yökyöpeli treenit. Molempien kanssa voitas tehdä jotain kivaa, pientä ja hauskaa.