Taas on päästy kalenterin täytön kanssa aika mukavasti liikenteeseen. On hakua, nätöä, agia, tottista ja tokoa. Ruutikin muuttaa miun tykö asustamaan tässä kuun vaihteessa, joten myös Ruttunen pääsee osaksi treenejä. Eipä tule yhdelle liikaa kun on nyt sitten neljä koiraa millä treenata. Ellin kanssa kun ollaan myös vähän treenattu agia activella itsenäisesti ja välillä valmennusryhmässä. Jossulta sain vaan noottia viimeksi että en ole tarpeeksi innostava ohjaaja Ellille. Justiinsa kun olen opetellut pitämään sen suun kiinni radalla niin sitten pitäisikin alkaa siellä lärpättämään o ou. Huomasin muuten tänään että jos jotain ei merkitse kalenteriin niin sen unohtaa. Vikelle tuli kengittäjä klo. 12 tänään ja olin sitten tallilla klo. 12.20 kun enpä muistanut koko asiaa...Työasiatkin on pakko merkata tarkasti kalenteriin kun muuten muisti pätkii ja pahasti!

Torstaina käytiin ottamassa yöharkat activen hallilla kera yökyöpeli Paulan. Tehtiin vähän kontakteja ja keppejä. Lopuksi pientä humputtelurataa koska Jossun mielestä Ellin kuuluu päästä aina humputtelemaan hehee. Pemppu teki putkea, vinokeppejä ja vähän keinulla keinuttelua ja päähänjuoksua. Ehkä alan opettaa sille 2o2:sta kohtapuoliin, kunhan vain jaksan. Naksutinta ollaan välillä muistettu myös käyttää. Emppua en taida edes ilmoittaa mihinkään kursseille koska se saa ihan tarpeeksi äksöniä elämäänsä kun kulkee muiden treeneissä mukana ja treenaa siellä itsekkin sitä aina jotain pientä. Netan vetämällä pentukurssilla ollaan tosin käyty ja käydäänkin tottakai pentukurssi loppuun. Siellä on jo todettu että Emppu osaa olla ryhmässä hienosti.

Huomenna lauantaina olisi sitten ohjelmassa tottista Lillukan kanssa. Yritän malttaa pitää tottikset lyhyenä: kaikki BH-liikkeet/liikkeen osia, henkilöryhmä ja paikallaolo ja silläsipuli, ei muuta! Samalla Emppu pääsee turistiksi ja hallin pihalla ajateltiin että otetaan pentuhakua ja ilmaisutreenejä. Siinä kun sopivasti tallattu pikkuinen metsä vieressä (ja kusinen...)   Sunnuntaina sitten Jenni Ojalan tokovalkkaan, kivaa! Eipäs tässä taas tunnu muuta elämää olevan ku koirien kanssa tuusaaminen mutta eipä tuo haitanne kun ainakin vielä intoa on piisannut sekä koirilla että ohjaajalla.

Kukaan ei yhtään huomannut kun Emma piilotti luun portaisiin ;)

Lilli päivystymässä