Maanantaina koiruudet völläsivät kotosalla. Tiistaina aamusta matkasimme activelle Mikon vetämiin treeneihin. Ohjelmassa 22 esteen rata missä oli taas tekemistä ohjaajalle. On se niin vaikeaa muistaa rytmitykset, liikkuminen, vekit jne. jne. Lilli teki taas niin hienosti töitä ja meikäläinen siellä hummaili. Pitää yrittää kehua aina paljon tuota pikkumustaa ettei sillä ihan usko menis. Toinen yrittää painattaa niin hienosti niin aina minä munaan jotain. Kontaktit ja kepit menivät jälleen virheittä, joten virheet tulivat yllärpyllär tavallisilta hypyiltä kun ohjaaja ei ole kartalla (juuri niinkuin kisoissakin usein meille käy...) Voisi vaikka nuo meidän vetäjät välillä ohjata Lilliä niin saisi sekin välillä taitavan kartturin :) Nooh, jospas tämä tästä!

Treenien jälkeen Emppu ja Lilli pääsivät vielä lenkkeilemään ihanan Paavo-portugeesin kanssa. Lilli ei ees kovinkaan pahasti yrittänyt pompotella tätä herraa ;) Emppuhan nyt rakastaa kaikkia ketkä ei suutu siitä että hän saattaa vähän hypellä ja pomppia miten päin sattuu...

Keskiviikkona treenivuorossa oli Ruuti. Emppu ja Lilli jäivät kotiin mätänemään. Matkasimme tokoilemaan ja alkuun porukalla paikallaolo 3min 6 koiran voimin. Palkkasin tiheästi ja mukavasti pysyi Ruu. Ah, miten ihanaa on myös se että Ruu osaa mennä sivulta hienosti maahan. Sitten harkkasimme vähän seuruuta, kontaktia, maahanmenoa ja seisomista. Ihan kyllä kätevänä oli koira.

Tänään torstaina oli sitten ohjelmassa Emman "nätö". Harjoiteltiin vähän kolmisin juoksemista, seisomista ja Emma tietysti kävi kaikkien ihmisten sylissä halimassa ja pusimassa. Yksi ala kulmuri on mennyt pennulla poikki ja varmasti se on kipeä vaikkei tuo pentu mitään siitä välitäkkään :( Jospa se pian tippuisi poisa. Muutenkin purenta näyttää nyt siltä että alaleuka on kasvamassa takaisin normaaliksi ja purenta pysyy hyvänä, jee. Myös Ruu kävi juoksemassa, seisomassa ja näyttämässä hampaansa. Rotikoilla on kyllä niin ihanan limainen suu että ah. Lilli kävi tekemässä kaukoja, noutoa, seuraamista, maahanmenoa, seisomista ja loppuun vielä pieni paikallaolo n. 2min. Lilli kesti aika hienosti häiriötä kun hakuporukan sakki treenasi yhtäaikaa hallissa, eniten sitä huolettaa ehkä se jos joku koira leikkii oikein villisti ja murisee, muut äänet ei juurikaan kontaktia saaneet katkeamaan.

Huomenna ajattelin harkata Lillukalla ja Ellillä activella itsenäisesti agia. Voisin tehdä jo nyt jonkin suunnitelman treeneistä ettei mene ihan höpöksi. Itekseni en ala mitään ohjauskuvioita vääntämään ilman tarkkoja valvovia silmiä. Lillille ohjelmassa siis:

  • kepeille takaleikkaus, valssi, persjättö
  • kepeillä vedätys ja leijeröinti
  • maalisuora irtoaminen
  • Ellille kontakteja ja ja jotain ihkua hömppäpömppää

Katsotaan miten pysymme suunnitelmissa ;)

Emppu pelaa peliä ja Keke katselee kateellisena nurkantakaa

Ruttusen nokkaan pitäisi laittaa kenkälankkia

Lylly loves luu!