Lauantaina läksimme aamusta tottistelemaan. Laitoin Lillin ensinmmäisenä paikallaoloon ja pitihän sitä yllättäen vähän komentaa kun meinasi alkaa piippaamaan siellä välillä. Nuo on aina pahoja paikkoja viedä virtaa täynnä oleva koira paikallaoloon, mutta sitäkin on vaan harjoiteltava. Pidin Lilliä reilu 5min siellä ja rauhoittuihan se sitten mukavasti sinne. Sitten henkilöryhmä hihnassa, irti ja lopuksi vielä imuttaen. Jossun ohi kun mentiin niin Lilli halusi nuolaista häntä "ihan vain vaivihkaa". Sitten otimma vähän seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa. Emmakin kävi hallilla palloilemassa ja kaikkien rapsuteltavana. Satoi aika reippaasti räntää niin ei sitten viitsitty ottaa pentuhakua viereissä metsässä.

Emppu kävi myös lääkärissä rokotuksilla. Alaleuka ei ole ihan yläleuan kanssa samalla tasolla, pitää nyt vaan toivoa että se kasvaisi. Lääkäri oli ihana koska siltä sai namuja ja rokotuskaan ei tuntunut missään. Odotustilassa oli hauskaa leikkiä labbiksen kanssa ja mm. hypätä suoraan sen naamaan vauhdilla. Emma painoi n. 9.5kg

Sunnuntaina meillä oli Jenni Ojalan tokovalkka. Alkuun paikallaoloja häiriössä sekä istuen että maaten. Lilliä ei paljon hetkauta toisten luoksetulo, viisainta vaan tuijottaa äiskää :) Seuraavaksi ohjelmassa palkkaamattomuusharjoituksia. Eli tehtiin liikkeenosia putkeen ja palkattiin vain suullisesti. Lilli tekee hyvin ilman palkkaa, tosin hänen mielestään oli vallan kauheea kun ensin nakattiin kapula ja tehtiin välissä kaukoja ja niiden jälkeen vasta haettiin kapula. Eihän nyt kapulaa voi tuollalailla jättää! Lopuksi vielä ruutua missä Lillillä saisi olla vauhtia lisää, tehtiin sitten niin että kutsuin Lillin ruutuun että saatiin vauhti kohdilleen. Treenien jälkeen Emppu kävi ottamassa suoraa putke, A-esteen alta menevää putkea ja mutkaputkea sekä leikkimässä pallolla ja patukalla yhtäaikaa. Pallo on ehkä kivempi mutta osasi Emppu tuoda jo vähän patukkaakin minulle. Palloa se tuo jo käteen asti aika kivasti.

Maanantaina lepäiltiin ja tänään tiistaina oli sitten ohjelmassa aamun agilityt activella. Koutsina oli Mikko. Jouduimme mietiskelemään ratasuunnitelmat ensin ja sitten radalle missä oli kaikki kontaktit mukana. Ellin kanssa oli vähän ongelmia rytmitysten kanssa mutta meni se kuitenkin välillä ihan malliikkaasti. Kontakteilla oli palkat ja hyvin menivät palkan kanssa. Lilli oli aluksi aika villinä ja ohjasin vähän huonoksi. Saatiin kuitenkin Mikon opastuksella käännökset kuntoon ja rytmitykset oikein ja teimmekin lopuksi sitten nollaradan. Emppu kävi treenien jälkeen ottamassa muutaman kerran vinokepit. Sitten lähdimme porukkalenkille ja taas tuli rähinöintiä Ellin ja Kuuran välillä. Ei varmaan passaa Kuuran kanssa enää meillä lenkkeillä kun tuntuu ettei koirilla ihan kemiat kohtaa. Ja kuitenkin haluaisin Emmalle vaan positiivista kuvaa muista koirista, toinen kun on niin viattoman avoin ja leikkisä kaikkia koiria kohtaa :)

Huomenna olisi ohjelmassa Lillukan kanssa tokoilua ja lauantaina olisi sitten kaksi starttia OKK:n kisoissa. Vähän on semmonen kutina että meikäläinen jotakin kämmäilee siellä, mutta eipäs se ole niin vakavaa ;)