Alkaa jo ärsyttää tämä talvi, haluan metsälajien pariin ja pian. Agilitya ei kannata viikossa kovin montaa kertaa treenata ja toko innostus on vähän niin ja näin. Kaikki sujuu jotenkuten mutta hirmuista kipinää hommaan ei nyt ole. Sunnuntaina käytiin kuitenkin Jennin Ojalan kivoissa tokoharkoissa ja porukalla treenaaminenhan se on kuitenki aikasta kivaa. Ensin paikallaoloja häiriössä, sekä istuen että maaten. Lilli jopa meni sivulta maahan ilman ölömölöjä. Sitten olikin vuorossa tunnaria. Pitkästä aikaa tätä liikettä teimme. Piilottelimme kapulaa pituusesteen palikoista tehtyyn läjään ja lähetin Lilliä sinne etsimään.  Harjoittelimme myös väärien kapuloiden ohittamista. Lillillä oli selkeesti kivaa kun sai etsiä kapulaa sieltä läjästä. Itsekseen teimme myös hyppyä ja vähän  noutoa. Myös Pemppu oli mukana treeneissä, ja vitsi miten hieno pentu se onkaan kun osaa jo nyt ollaan kauniisti kangashäkissä odottamassa. Välillä käytin Emmaa ulkona ja otin vähän seuraamista imuttaen.

Tänään kävimme uudessa Kiimingin mustissa ja mirrissä ostoksilla. Ostin kaksi säkkiä ruokaa kun oli tarjouksessa sekä leluja ja pantoja. Emma olisi halunnnut pedin mikä maksoi 89e (yritti kahdesti mönkiä tämän pedin päälle) sekä jättimäisen dinosauruksen mikä maksoi jotain yli 50e...Valitettavasti hän joutui tyytymään 3e maksavaan vinkuvaan seepraan. Emma oli onnessaan kaupan täteistä ja asiakkaista, kaikkia piti moikata ja pussailla. Sitten vielä lenkkeilimme kera Viivin, Lillin ja Emman. Viivi parka sai niskaansa kaksi hullua aussia jotka teilasivat hänet ojaan kerta toisensa jälkeen. Eilen Emma harjoitteli myös seisomista:

Kyllä se on fiksu likka kun heti hoksasi mitä se seisominen on ;)

Huomenna olisi Nynnykän kanssa toko ja Empulla on pentukerho. Päivällä voitas vaikka vähän käydä paimentamassa Lillukan kanssa. Pääsis seki tekeen jotain kivaa. Ja illalla yritän ryhdistäytyä ja kehitellä hyvää tokoasennetta. Ehkä voisi hakea myös Ruutin tokotreeneihin. Silläkin kun pitäisi jotkut kisat ehkä vetästä tässä keväällä auts. Ruu oli muuten viime viikolla ihan onnessaan treeneissä; meni putkia ja hyppyjä rimat matalalla ku hullu, teki nopeita maahanmenoja ja seurasi hienosti. Olipa sitä rötjäkettä ilo katsella :)