Emppuli kävi tänään mätsärissä tuusaamaassa. Emma käyttäytyi melkoisen mukavasti mutta suurempaa menestystä ei saatu. Voiton vei kaikki isot pystykorvat ei ollut pienellä lörppäkorvalla oikein saumaa :) No oli meillä kuitenni hauskaa, tai ainaki Empulla oli. Se tutustui hirveästi kaikkiin ja rakasti kaikkia. Varsinkin komeaa Ossi whippettiä joka hienosti sijoittui BIS kehään asti :) Muutenkin tuntuu Emppu viihtyvän whipujen seurasta kun ne on niin lapsekkaita ja kestävät hyvin Emman tuusausta. Kastehelmi kuvaili mätsärissä:

Emma osasi seisoa <3

Ja liikkua :)

Tuomari tutkiskeli

Loppukehässä :)

Välillä riehuin Duken kaa

Ja välillä Sinnan kanssa...

...mutta Ossi oli kyllä yliveto!

Lillin kanssa tekasin jälkeä sunnuntaina. Kuusi keppiä laittelin metsään ja kaikki sieltä löytyi, ihan sata varma en ole oltiinko kokoaikaa jäljen päällä, mutta ainakaan en eksynyt mihinkään. Tänä vuonna olen luvannut itselleni merkitä jäljet paremmin koska en halua kadota jonnekkin metsien uumeniin...Paimentamassa on käyty nyt aitauksessakin ekaa kertaa. Ensin Lilli, sitten Viivi. Olipahan koirille duunia kun meinasi lampaat olla hitusen lentävää sorttia. Myös Emma sai käydä ensimmäistä kertaa lampailla. Hommaksi annoin pikkuneidille lampaiden sisään laiton. Normaalisti ei tarvitse kuin avata portti niin ne osaavat ihan itsenäisesti mennä sisälle, mutta tietysti pitää keksiä jotain juntturointia juuri kun Emppu tulee puikkoihin. Kaksi lammasta kääntyi Emmaa päin, hienosti neiti odotti paikoillaan tuijottaen että lampaat itsenäisesti ottavat etäisyyttä poispäin, ei lähtenyt hyökkimään vastaan eikä lähtenyt karkuunkaan. Lilli toki peesaili siinä sivussa ja toki minäkin katson ettei vaan kukaan pääse penskaa puskemaan.

Tämän viikon ohjelmassa olisi ainaki tokoa, tottista ja ammuskelua (Lilli ja Ruuti), hakua (Emma ja Lilli), Agilitya (Lilli, Elli ja Emma), mejää (Ruuti). Minä tässä kovasti mietiskelen ottaisinko Emmallakin verijälkeä kun neiti varmasti tykkäisi. Ehkä me kuitenni opetellaan sen pk-jälki ensin. Hankalaa kun on niin paljon kivoja lajeja enkä osaa päättää mitä harrastaisi, ja tosiaan tätä pähkäilyä on tapahtunut jo vuosia...jos vaikka joku muu päättäisi puolestani kun en itse osaa päättää?