Perjantaina aamusella lähdimme Jossun, Ellin ja Lillin kera kohti Pelloa. Ohjelmassa Ellille yksi rata ja Lillille kaksi. Aloitimme Ellun radalla, kolmos esteellä Elli lähti huiteleen "jonnekkin" ja siitä sitten nasahti vitonen. Samassa syssyssä sitten saatiin vähän yliaikaa kun meni hetkonen saada koira takaisin esteelle :) Elli mielummin menisi sitä rataa ilman minua niille esteille mille itse haluaa. Kepit ja kontaktit meni kuitenkin mukavasti ja koiralla oli muutenkin hyvä meisinki päällä. Sijoitus taisi olla 5.

Sitten Lilli kehiin ja radalle. Tuomarina toimi Jarmo Jämsä joka oli kyllä tosi mukava tuomari ja tykkäsin hänen radoistaankin kovasti. Itse kämmäsin parissa kohtaa mutta Lillihän peesaa ja nollaahan sieltä päsähti ja voitettiinkin! Jee! Toinen rata meni oman ohjauksen kannalta paremmin tosin heti alkuu tökerö lähtö niin että rintamasuunta oli kohti koiraa tralalalla. No hyvin se kuitenni kuljeksi ja sieltäkin saimma tulokseksi nollan ja sijoitus 3. Harmillisesti paikanpäälle oli saapunut vain 7 koiraa kisaamaan niin luva jäi tältä toiselta radalta saamatta. Eipä tosin haittaa kun kolmosiin meillä ei tosiaan ole mitään kiirettä. Ja pääasiahan on tietysti palkinnot ;) Pöydällä oli monenlaista rompetta ja valitsin sitten virolaisen taiteilijan mukeja. Minulla on niitä ennestäänkin ja tykkään kovasti ko. astioista, ovat jotenkin niin huumorilla tehtyjä. Sitten matkattiin kotiin ja illalla sitten vähän kallisteltiinkin mukia OPKY:n kemuissa, oli kyllä hauskaa vaihtelua. Miten ollakkaan Rokuan pk-leirillä mukana ollut sakki jaksoi kemustella pisimpään...

Tässäpä Lillin radat vaikka hävettääkin julkaista omien kämmien takia :D Lilli vaan on niin hyvä koiruus että se antaa niin paljon anteeksi ohjauskämmejä.  Toisella radalla kuuluttaja kommentoi Lillin räkytystä "Ja Lillillä on kyllä kovasti asiaa" ja toisella radalla katsomossa sanottiin "kyllä koiralla on nyt enemmän virtaa kun emännällä". Ai miten niin meikäläisellä on vähän huonohko tuo kunto...

www.youtube.com/user/elessarjewel#p/a/u/0/OVAaxysVrSQ

www.youtube.com/user/elessarjewel#p/u/0/78Xg2edilg0

No häivytkös siitä!

"Nää palkinnot on nääs MUN!"

Keskiviikkona käytiin myös ryhmässä tokoilemassa. Sain tehtyä hiljaisen paikallaolon kun palkkailin hiljaisuudesta tiheään tahtiin. Sitten oli ohjelmassa jääviä, Lilli ei oikein malttanut seistä silloin kun minä menin sen taakse. Välillä tuo onnistuu hyvin, välillä taas ei, kouluttajakin sanoi että agilitya harrastava paimen on vaan niin äärettömän kiinnostunut missä ohjaaja menee ja mitä se tekee :) Täytynee ottaa tämä asia nyt treenilistalle mukaan. Muuten oli kyllä onnistumisia, Lilli osasi tehdä tunnarin niin että ohitti hienosti Jennin laittaman väärän kapulan. Sievästi haistoi väärää ja lähti määrätietoisesti omalle, jesh! Myös metallinouto onnistui hienosti niin että Lilli istui hetken edessäni luovutuksessa. Teimme myös seuraamista hetken, mikä muistaakseni meni ihan kohtalaisesti. Kaukotkin onnistuivat vaikka oli pikkuisen häiriötä siinä edessä. Emppukin oli mukana ja päätti kusasta alleen kun näki Jennin ja Duken, ou jee. Seuraavana päivänä myös nuohooja sai osakseen märkiä pusuja ja ilopissoja. Aika loistavaa kun on aussie joka ilopissaa kun nuohooja tulee jätti-imurin kanssa sisälle. Kun imuri oli päällä piti myös hyppiä neljällä jalalla ilmaan kun se oli niin hauskaa. Ruutista taas oli hauskaa kun nuohooja meni katolle ja silloin piti hypellä ilmaan. Lilli päätti olla ainoana räksyttäjänä kehissä nuohoojalle, räksytyskin muuttui mielistelyksi kun pysäytin neidin toilailut ja sanoin "HILJAA!". Nuohooja sai meiltä myös mukaansa Keke kissan ja Emman möyhentämän teerin harjoituskappaleeksi seisojilleen. Päästiinpä siitäkin ällötyksestä! Emmalla oli kuulemma eilen ollut joku nokka suussa sisällä että ilmeisesti tämä tehokaksikko on myös jotain muitakin lintuja möyhentänyt, argh!

Maanantaina olisi tarkoitus mennä näytelmäpuudeli Pempun kanssa mätsäreihin, jee :) Ja jos vaan jaksan niin voisi pyörähtää myös agiepiksissä.