Tänään treenattiin agilitya. Ohjelmassa erilaisia radanpätkiä sisältäen kaikki kontaktit, myös pöytä :) Pöydällä oli vähän hapuilua kun koirista ois ollut kauheen kiva jatkaa siitä täysillä eteenpäin. Myös Elli oli mukana harkoissa joten sain juosta aika mukavasti. Kesken treenien sattui pikkuinen kahakka. Toinen koira karkasi Lillin perään täydellä laukalla kun Lilli oli puomilla, ja meikäläinen sai ihan hirveet raivarit että hiivatti äidin pikku nyssykän päälehän et muuten mene. Ja koira sitten pysähtyi siihen kun meikäläinen raivoaa kun perseelle ammuttu karhu. No mitäs pieni Lilli tähän? Ahaa tappelu; sekaan vaan! Ja eiku mylly pyörimään ja Lilli meni siellä kuin musta pieni Sonic-siili. Ja voi vietävä kun meikäläinen hermostui, jäi vissiin jotkut rauhoittavat ottamatta :D Saatiin onneksi koirat irti toisistaa nopeasti, Lilli oli vaan hyvin kuolainen mutta neiti näpäkkä oli kerennyt ilmeisesti napata taistelutoverinsa nenään pari jälkeä! Että Lillin puomille ei muuten vissiin sitten ihan helpolla tulla hyökkimään kun neiti niin tosiaan sitä suorittaa. Toki meikäläisen saamat raivokohtaukset eivät tietenkään auttaneet yhtään asiaa, päinvastoin!

Mutta juu, eipä ois Lillistä uskonut kun se on koko elämänsä vältellyt tappeluja ja nyt se sitten päättikin lähteä mukaan hulinaan! Niin ja tosiaan mitään traumoja ei hänelle jäänyt. Oli siis hyvin onnistuneet treenit ja Lilli oli älyttömän kuumana kyllä muutenkin, että ehkä sekin ajoi vielä asiaa miten ne tunteet pääsi kuumenemaan niin paljon. Samassa tohinassa Elli oli saanut hepulit häkissään "o ou, Lilli on joutunut tappeluun, viisainta mennä apuun" ja murtautui ulos kevythäkin seinästä! Häkin oviaukkoon oli laitettu tokohyppy eteen niin tämä neiti päätti sitten tulla seinästä läpi. Ja kaikenkukkuraksi koko show tallentui videokameralle, olipa siinä katsomissa kun meikäläinen raivoaa ja päästää melkosen vyöryn kirosanoja ilmaan, huh. Pitää varmaan ensi kerraksi ostaa kouluttajallemme jonkin lahja hyvittelyksi, kaikkea sitä joutuukin kestämään kun tällaisille huligaaneille treenejä vetää! Täytyy toivoa että kevään treeniryhmässä meillä on jotain laiskoja bulldoggeja thihihi. No ei vaan menemme kuulemma nyt 2-3-luokkalaisista koostuvaan ryhmään Lillukan kanssa kevät kaudeksi. Toivottavasti treenimme etenevät hieman rauhallisemmissa merkeissä :D

Treenien jälkeen kävimme tallilla ja nappasimme Empun kyytiläiseksi ja läksimme yliopistolle hengailemaan. Voi sitä siimahännän heilutusta! Käytävillä oli ihan simona porukkaa ja Emma ei tajunnut kuka heistä tulisi rapsuttajaksi, kävelimme n. 5m ja saimme ensimmäiset kolme rapsuttajaa, mahtavaa. Kovasti oli neiti menossa kaikkien syliin pussailemaan, täytynee vierailla useamminkin tässä upeassa mestassa. Kun lumet sulavat on myös pihalta löytynyt kaikenlaista kivaa! Ruutin lempi aarre on hirvenjalka ja Lillin jalkapallo, Empun aarre on Lillin ja Ruutin hännät silloin kun he tuusaavat luiden ja pallojensa kanssa. Mikäs sen hauskempaa kuin toisen hännässä roikkuminen, ei tarvi edes kunnolla itse kävellä kun isommat vetää eteenpäin!

Huomenna ohjelmassa tokoa, saa nähdä ketkä kauhukolmikostamme pääsevät reeneihin vaiko jopa koko sakki!