Oonpa mie ollut ahkerana ja treenannut taas joka päivä jotakin. Voin onnitella itseäni siis nyt viikonloppuna ja vaihtaa vapaalle ;)

Eli keskiviikkona meillä oli illasta Seijan vetämä toko. Alkuun luoksepäästävyys ja paikallaolo Ruttusen kanssa. 3min tehtiin ja hyvin pysyi. Välillä komensin kun käänsi katseensa vieressä olevaan shelttiin. En halua että koira saa katsoa kavereita, ne kun saattaa niissä kokeissa keksiä vaikka minkälaisia kepposia niin viisainta että koirulit katsovat vain eteenpäin. Ruttusen kanssa otettiin myös vähän seuraamista ja seisomista. Ruu on niin hauska tollukka. Lillin kanssa tehtiin seuraamista ja se olikin aika hyvää, hyvin pysyi kontakti ja käännökset vasemmalle olivat nättejä. Tehtiin myös vauhdikasta noutoa ja Lilli oli ihan fiiliksissä. Sen jälkeen tehtiin kaukoja häiriössä ja ne onnistuivat, olinpas mielissään! Lilli teki myös hyppyä hyvällä sykkeellä ja oli innoissaan, hyvä Putti!

Torstaina meillä oli hakuporukan nätö. Ensin Ruuti pääsi seisomaan ja juoksemaan sitten Emppu. Emppu oli änkyränä kun katotiin hampaita, ei sitä jaksais olla paikoillaan vaan kivempi ois vaan pomppia ja riehua. Oli myös mahtavaa leikkiä erään bassetin kanssa ja roikkua hänen huulissaan. Isot korvat säästyivät toistaiseksi naskalihampailta kun Emma ei vielä tajunnut moisten vekottimien olemassaolosta. Lillin kanssa käytiin myös hallissa hillumassa, tehtiin ainaki jääviä. Muuta ei muistaakseni tehty koska treenithän meni sitten vaan juoruiluksi thihih.

Perjantaina matkattiin sitten activelle. Ensin reenattiin Emman kanssa putkea, hyppyä ilman rimaa, vinokeppejä sekä keinulla keinuttelua. Emppu reenasi ehkä 10min joka tuntuu olevan sille oikein hyvä aika. Leikimme myös pallolla. Sitten käsittelyyn Ellu ja Lullu. Ellillä oli nyt hyvä syke päällä koska olin viritellyt uuden valttikortin hänen villitsemistään varten: kahvalla varustettu pallo. Elli oli ihan villinä moisesta kapistuksesta ja saatiinkin hyvää vauhtia ja menoa ja meisinkiä kehiin, asiaa! Lillin kanssa harjoiteltiin pöytää, sitä odotellessa että joku seura ostaisi digitaalisen pöydän että sitä pääsisi joskus kisoissa kokeilemaan. Saa nähdä milloin niin käy vai poistetaanko koko vekotin agilitysta. Lilli teki myös keppejä ja parit kontaktit, hyvin se vetää. Pitäisi taas kehitellä lista mitä reenata Lillin kanssa ennen harkkoja, muuten me vaan tehdään kaikkea höppänää. Valssit, persjätöt ja päällejuoksut keppien jälkeen ovat alkaneet sujua, seuraavaksi voitaisiin sitten keskittyä siihen vedättämiseen ja leijeröintiin. Siinä onki tekemistä, ja keppejähän ei kannata liikaa reenata ettei mene koira jumiin. Parit toistot pari kertaa viikossa on ihan soppeli määrä.

Viikonloppuna aateltiin vaan "lorvailla" muissa merkeissä. Treenirintamalle palataan ensi viikon tiistaina jälleen.