Saahan tuota ihmetellä miksi paikallaolossa tulee naapuri uros nuuskimaan ja miksi Ruutia kiinnostaa tottistellessa enemmän nurmikko kuin namut tai lelut. Lillukalla on ollut juoksut päällä. Eipä paljon tuosta karvaläjästä ole huomannut mitään koska ei ole juuri turvotusta ja vertakaan ei ole tullut lattialle yhtään pisaraa. Nyt sillä varmaan on tärpit päällä kun se kovasti ahdistelee Emmaa. Ruuti lähti sen sileäntien evakkoon kun huomasin juoksut. Jännittävää kun Ruutikaan ei reagoi mitenkään juoksuihin kuin nyt jälkeenpäin hoksasin tuon treeneissä maan haistelun. Lilli on sille niin äkäinen ettei varmasti päästäisi persuksiin ilman että olisi tärpit.

Elli sitten pääsi Lillin tilalta viime viikolla activen treeneihin. Kuljeksi muuten harkat aika kivasti mutta tietysti meikämanne unohti vähän rataa ja sitten mentiin parit putken kahteen kertaan. Ohjelmassa oli kolmosluokan hyppäri ja mielenkiintoista tietää että minä ja Elli oltaisiin voitu selvitä siitä kunnialla maaliin asti mikäli olisin ohjannut kunnolla. Ainahan voi jossitella. Pätkissä sitten hinkattiin kaikki kohdat hyviksi ja hyvinhän se kuljeksi. Emppukin pääsi harkkailemaan. Hän osasi mennä pätkät mutkaputki-hyppy-hyppy, kyllä hän on taitava. Ja niin nopeakin että enhän mie enää pysy perässä. Emppu otti myös pussia ja keinulla keinuttelua, päähänjuoksua ja paukuttelua. Huomenna mennään taas Ellun kanssa liitämään, hauskaa :)

Muutakin ollaan treenattu, reippaita kun olemme! Perjantaina käytiin parkkiksella ottamassa BH-kokeen osia Lyllyttimen kanssa. Hyvinhän se kuljeksi, ehkä pitäisi koetta katsella kun jaksaisi. Sitten tehtiin Empulle pieni makkarajälki, ensin häntä inhotti valjaat ja olisi ollut kiva maata ne päällä pitkin metsää. Heti kun neiti pääsi jäljelle koko valjaat unohtui. Tosi rauhallisesti sujui. Hyvä Pempula! Jälkihommat jatkuivat lauantaina kun tehtiin Jossun kanssa jälkeä. Lillille tehtiin kulmat makkaralla ja toimi hienosti tuomaan rauhallisuutta kulmiin. Pari keppiäkin oli ne nousivat ihan näppärästi. Tein myös tienylityksen ja siinä piti vähän töllistellä ja mietiskellä että mihis tämä nyt jatkuukaan. Sai kuitenkin sitte hajun ja keppikin vielä löytyi tien toiselta puolelta. Lilli, Eetu ja Jami tekivät myös esineruutua. Lilli ei nähnyt kun vein esineitä ruutuun joten haki sitten kaksi lähimpänä ollutta ensin. Kolmannelle lähdin mukaan sitten lähetykseen. Täytyy ehkä jatkossa viedä esineitä vain sinne taakse että vahvistuu tuo irtoaminen. Jotenkin jälkikoe vaan tuntuu niin kaukaiselta että höhlää ees panikoida mitään. Ei vaan ole aikaa/intoa treenata tuota koiruutta jälkikoe kuntoon, onneksi se on vielä nuori koira ;) Emmakin pääsi myös lauantaina makkarajäljelle. Tarkasti ja rauhallisesti teki neiti, keppejä en jaksa sille vielä alkaa opettaa koska puruhommat ei ole ihan parhaalla mahdollisella pohjalla nyt. Osa vanhoista hampaista on vieläkin kiinni suussa joten noutaminen ja tuominen on tehty tähän asti ihan pehmopalloilla ja pehmosella patukalla. Leluja kyllä tuo jo mukavasti minua päin.

Emppuli jäljestää ja vappuhörhö roikkuu hihnannokassa

Sama tiimi...

Lylly esineruudussa

Sentään jotkut vieraat osaa rapsuttaa oikein!