Viikko meni hirmuisen nopsaa ja paljon on tehty että huhhei. Sunnuntai-iltana olisi tehnyt mieli lähtä juhlimaan jääkiekko karkeloihin mutta nukkumatti tuli onneksi silmään. Aamulla sitten isäni tuli hakkaamaan ovea kun en ollut 7 puhelun jälkeen herännyt lampaansonta talkoisiin. Koko aamupäivä ajettiin paskaa ja illaksi meninkin sitten töihin. Ei tarvinnut taaskaan nukkumattia paljon odotella. Tiistaina Lyllytin pääsi 3 viikon tauon jälkeen activen treeneihin. Olipas se ilo päästä taas karkeloihin mukaan. Ohjelmassa 26? esteen rata jonka luokittelimme 4-luokan radaksi thihi. Nynny veti makeasti! Hirvee kisakuume iski päälle auts. Pemppuki kävi riehumassa putkessa ja hillumassa kentän laidalla. Kovasti ois neiti halunnut kentälle säntäillä.

Loppu viikosta treenailtiin vähän tokoa (ei vaan jaksa niin ei vaan jaksa ;)) ja lauantaina mentiin sitten kokeeseen. Paikallaolosta 10, seuruu 9 ja sitten alkoiki numerot laskea. Lilli oli ihan väsynyt (johtui varmaan siitä että edellisyönä minä en saanut unta ja näin ihmeellisiä Roope Ankka unia ja pyörin ja hyörin pitkin taloa. Lilli tietysti päivysti tilannetta myös koko yön eikä nukkunut...) Eli koe meni tosi vaimeasti vaikka yritin nostattaa koiraa liikkeitten välissä. Tuloksena sitten AVO2, 151p. Onneksi sijoituimme sentään toiseksi ettei tarvinnut tyhjin taskuin lähteä kotiin :D (Palkinnothan ovat aina kaiken aa ja oo...)

Lilli vaan hekottelee yleisölle onnellisena, ai mitkä kaukot :D

Paimenessakin ollaan käyty, meidän lampaat on pelittäneet niin hyvin että uskalsin jopa päästää Emmankin paimentamaan. Emma ei pelkää yhtään lampaita eikä sillä ole ollenkaan mitään agrea niitä kohtaan. Myös sauva tuntui olevan aika simppeli juttu. Pari kertaa Emppu laitettiin kiertämään ja sitten piisasi. Ei pienelle mahottomia :) Lillikin on vähän rauhoittunut paimenessa ollessaan ja senkin kanssa sujui jo mukavasti viikolla treenailu. Ellin kanssa oli ihana päästä tekemään rauhallista paimennusta stressaavan tokokokeen jälkeen. Kyllä me nyt laitetaan tuo toko syksyyn asti tauolle ja keskitymme olennaisiin lajeihin niin kauan kun maat vaan on sulia :)

Sunnuntaina läksimme mätsäriin kera molempien koiruuksien. Ensin osallistuimme parikisaan jossa meikäläisen pienet mussukat nappasivat voiton :) Emman esittäminen on vielä haasteellista kun sillä ei ole vielä malttia seistä paikoillaan niinkuin Lillillä. Lilli on kuin semmonen kädenjatke että eipä sille tarvi edes mitään sanoa kun se osaa tehdä niinkuin pitää. Se vähän ko lukee meikäläistä kuin avointa kirjaa. Emman kanssa taasen oli helppo olla yksilökisassa, Emma liikkui kauniisti, seisoo hyvin ja vaikka oli jo päivä aika pitkällä se jaksoi ravata tosi lujalla tempolla. Emppu sai punaisen nauhan ja loppukehissä sijoittui hienosti kolmanneksi. Sääkin oli loistava ja kauheasti tuttuja oli paikalla niin mikäs siinä ollessa ja rupatellessa.

Tytöt on jo saman korkuisia

Ou jee, voitettiin!

Vaikka nyt itse sanonkin niin kyllä Lilli on minusta niiiin kaunis koira <3

Mä ja Emppu hekotellaan kehän jälkeen. Emmalla on aina samanlainen ilme naamalla kun mullakin.