Täytynee tehdä pikainen treenipäivitys ennen aussieleiriä ettei mene ihan unholaan tämä blogi. Jotain ollaan taas koirien kanssa tolskailtu. Paimenneltu ollaan sen mitä on kuumuudelta voinut. Hyvin on menneet harkat kun vaan itse muistan pysyä rauhallisena, viisainta on myös jättää käskyt vähemmälle koska Lilli kuumuu aina kun alan sitä käskyttää. 

Hakua ollaan treenattu myös, Empulla on sujunut loistavasti mutta Lyllerö alkoi taas haukkuapäksyttää viime treeneissä vaikkei olisi tarvinnut. Lilli lähti hyvin etsimään ilman apuja mutta ilmeisesti meinasi juosta piilossa olevan maalimiehen päälle ja "säikähti" ja alkoi sitten haukkumaan. Saatiin se kuitenni maalimiehen tykö ja hyvin tuli pois. Seuraava maalimies oli ressun alla piilossa ja Lilli alkoi taas haukkua kun löysi maalimiehen. Kolmannella ei enää haukkunut ja meninkin sitten itse piilolle ja leikittiin sitten vielä kepillä. Ollaan siis yritetty jättää tuota haukkumista pois ja hyvin onkin sujunut etsinnät viimeaikoina mutta nyt näköjään tuli takapakkia. Onneksi sentään pikkuneiti Pemppu on edistynyt mukavasti :) 

Jälkeä käytiin tekemässä tänään. Emma teki kaksi lyhyempää jälkeä ja Lilli yhden pitkän. Lilli meni vähän haahuillen, kulmissa olevia makkaroita ei voinut syödä koska muurahaiset olivat iskeneet niihen kyntensä. Kepit nousi mutta selvästi vieraalta haisevat kepit ei ole niin mukavia kuin meidän omat kepit. Kovasti siis keppimotivaatiota lisää. Pitää varmaan vaihtaa jotkut paremmat palkat kepeille. No eipähän ainakaan kaahottanut täyttälaukkaa siellä jäljellä. Emman jäljet meni näppärästi, pitäisi sillekkin vaan alkaa tekemään vaikeampia jälkiä :)

Emma on treenaillut myös Jennin kanssa tokoa ja vähän agilityakin ollaan otettu. Uitu ollaan kovasti ja koko kolmikko onkin aika haka uimaan jo. Emma on viettänyt kaksi iltaa koirien uimarannalla ja on kuulemma ollut siellä ihan intona (ja innokkaasti kakkaillut veteen ja ajattanut toisia koiria...:))

Kuvista kiitos Johannalle :)