Tänään käytiin nappaamassa Lillin kanssa Torniosta kaksi hyllyä. Ensimmäinen rata oli agirata mikä sujui hyvin toiseksi viimeiselle esteelle missä tein ohjausvirheen ja Lilli meni väärälle hypylle. Kontaktit ja kepit sujuivat hyvin ja muutenkin radan alkupätkä oli ihan sujuvaa menoa. Toinen rata oli jo tutustuessa niin teknisesti vaikea että tuumailin vain että syön hattuni jos siitä selviän. Ja eipä tarvinnut syödä. Heti alkuun ohjausvirhe, kepit, putki ja sitten väärään putkeen. Loppurata sinniteltiin jonkinlaista menoa maaliin. Radalla oli kolme suoraa putkea vierekkäin ja ei oikein onnistunut keskimmäisen putken ohitus kauko-ohjattuna yllättäen meiltä kun eipä olla moista harjoiteltukkaan. Lilli oli taitavana mutta ohjaajalle tarvitaan vielä lisää aivokapasiteettia ;)

Myös Emppu kävi perjantaina ottamassa vähän agilitya. Naksuttelin 2o2:sta, Jenni keinutti ja paukutteli keinua sekä teimme pätkää putki-muuri-hyppy molempiin suuntiin. Lyllytin teki ennen ja jälkeen agitreenien 3minuutin paikallaolon. Pikkuneiti ajautui myös kähinöimään holsku uroksen kanssa ja päätimme sitten lähtä vähän kävelylle yhdessä että saadaan vähän jäitä hattuun. Lillillä kun paloi vähän käämit kiinni kun Kaiku holsku päätti tulla hänen kanssaan yhtäaikaa A-esteelle, semmostahan menee hermot ;) Ja muutenkin kaikille typerille pojille kuuluu antaa selkäsauna jos sattuvat karkaamaan tämän neidin eteen...

Tiistaina meillä oli myös activella ohjatut treenit. Rata sujui jälleen koiran kohdalta hyvin mutta itse olen niin hidas päättämään ohjauskuvioista, niitä on ihan liikaa mistä valita. Noo, jatketaan treenejä. Jospa tämä tästä :) Laitellaas vielä kuvia kesän kaupunkiretkistä, tänään kävimme hommaamassa 10kg koiranruokaa lahjoitettavaksi Royal Caninin koiramarssilla. Mukana oli Emma, seisojat Pina ja Senni, Viivi lappari ja Ruuti. Yhteensä koiria oli kuulemma 214, joten mukava määrä saatiin kerättyä löytöeläinkodin asukeille ruokaa.