Pikkutyttö Einarilla oli syntymäpäivät. Emma pieni pesusieni täytti yhden vuoden. Hauska vuosi on kyllä ollut, Emma on niin huoleton veijari. Se ajattelee että sen ei tarvitse paljoa ajatella koska kaikki muut voivat ajatella hänen puolestaan. Emma on siis helppo koira, kulkee minulla töissä usein mukana ja kotonakin se on tosi helppo koira. Hyvin oppinut yksinolon eikä vahdi taloa juurikaan eikä ole mutustanut palasiksikaan kuin pari johtoa. Vieraiden autoihin se tunkee sisään jo pihalla ja toivottaa kaikki tervetulleeksi änkeytymällä päälle tai hyppäämällä naamaan antamaan pusun. (Meillähän ei kotona mitään tapakäyttäytymistä harrasteta, eikä muita kuin koiraihmisiä päästetä taloon sisälle :)) Muutenkin Emma rakastaa autoja yli kaiken. Toisten koirien kanssa on mukavinta leikkiä niin että molemmat makaavat lattialla ja sitten purraan toisia ja päästetään epämääräisiä mölinöitä ilmaan.  Vuosi Emman kanssa on ollut oikein mukava, vähän tietysti olen laiskotellut enkä ole opettanut koiralle ehkä kaikkea mitä pitäisi, mutta ehtiihän tuota vielä. 

Synttäreitä juhlimme ensin tokotreeneissä. Tai no Lilli treenasi tokoa ja Emppu riehui pitkin hallia Urho-italianvinttikoiran kanssa. Lillin kanssa otettiin piiiitkästä aikaa ruutua. Se ei luonnollisesti ollut edennyt mihinkään eli Lilli ei nyt todistetustikaan treenaa ruutua yksin kotona ollessaan. Teimme myös vähän seuruuta missä Jenni oli liikkurina. Mietimme myös miten voisin pitää käsiä seuruun aikana, mutta emme keksineet mitään hyvää ratkaisua asiaan. Lilli ottaa liikkurista edelleenkin häikkää, eli tarttis varmaan treenata jos kokeeseen mielii. Porukalla otettiin 3min paikallaolo mikä sujui mukavasti!

Duke ja Senni kahvittelevat Emman synttäreillä. Nauroin lastentuolissa istuvalle Duke-paralle varmaan kaksi päivää...

Hakuakin treenattiin kahdesti viime viikolla. Kahdet treenit jouduin passaamaan koska olin kuumeessa pentele. Koirat siltikin pelitti hyvin ja hauskaa oli! Haku on vaan niin mainio laji! Perjantaina käytiin myös activella treenaamassa ja jatkamassa synttäreiden juhlintaan treenien lomassa. Ensin Duken treeneissä ja sitten Emman. Emma oli muka ihan villinä ja riekkui muiden koirien perään kun ne menivät rataa, hitsi oli kyllä naurussa pitelemistä. Jenni teki meidän treeneistä videon, voi kun tuli hyvä mieli sitä katsellessa :) www.youtube.com/watch