Paljon ollaan taas puuhailtu, muistaisi vaan että mitä kaikkea. Käytiin Emman kanssa mätsärissä ja Emma oli ihan villivilpertti, aikaisemmin se on käyttäytynyt niin hienosti mätsäreissä mutta nyt meni kyllä ihan humpaksi :) Täytyy ehkä hieman harjoitella ennen Kajaaniin menoa! Saatiin kuitenkin punainen nauha ihmeen kaupalla thihih.

Handlerin ei kannattaisi laittaa kättä taskuun koska silloin Einari lentää!

Einaria naurattaa koko homma, hahhaa!

Ja onhan se vielä ihan vaavin näköinen <3

Ollaan vähän tokoiltukkin. Molemmat koirat on ihania höppänöitä. Osaavat sen verran mitä on opetettu joten jos jokin asia ei ole jakelussa niin saa katsoa vaan meikäläinen peiliin. Hiljaa hyvä tulee! Täytyy ehkä treenata nyt toisenkin kerran tälle viikkoa. Einari opettelee noutoa, Lilli opettelee ruutua :)

Pempulan perusasento

Lilli ruudussa, aika kivan näköinen rakenne btw!

Paikallaolossa

Kaverukset <3

Näistä kuvista kiitokset Jennille. Hauskaa oli kyllä treenata ja aina pähkäillä mitä tehtäis minkäkin asian suhteen. Paras oli ehkä Duken aurauskeppi seuruu. Lilli pitää varmaan myös nakata jollain kanuunalla sinne ruutuun jos ei itse tajua lähteä. Ja kun koirat tuli hallille ne hillui keskenään niin paljon että meinasi korvat mennä. Emma räkyttää ku viimestä päivää kun sillä on niin hauskaa roikkua toisten perskarvoissa kiinni ja kolmestaan on myös oivaa vetää rinkiä putkissa ja välillä vaihdella suuntaa. Pitäisi varmaan tehdä joskus joku sekoiluvideo kooste mikä kannattaisi kaikilla aussieta harkitsevilla katsoa. Kuulosuojaimet ois ainakin hyvä olla treeneissä mukana varusteena. Lillin kanssa vähän hetsailtiin kapulan palautusvauhtia ja tässä tulos:

Eipä sitten muuta ku hyvää joulua! Vuosi on ollut erittäin antoisa!