Lillin kanssa käytiin kolmosissa kisaamassa pari radan verran. Ajatukset ei oikein kulkeneet (agility on henkistä keskittymistä vaativa laji!) ja radoilla tuli siis ohjausvirheitä. Pitäisi vaan keskittyä vieläkin paremmin ja miettiä ratojen profiileja tarkemmin. Ekalta radalta hylly kun yksi hyppyeste jäi suorittamatta. Enpä jaksanut enää korjata koiraa takaisin esteelle kun olin itse ryssinyt homman vaan jatkettiin rataa kohti maalia kera kontaktihytkyjen ja keppivedätysten. Toiselta radalta tulokseksi 5. Yksi rima tuli alas kun taisin kääntää vähän huonosti. Ja kisaamaan ei pitäisi edes lähteä jos ei ole kuvaajaa mukana koska silloin ei voi katsoa rataa jälkeenpäin että mitä tulikaan tehtyä. Optimistina laitoin kuitenkin activen kisoihin ilmoittautumisen, jospa silloin olisi edes hitusen fiksumpi. Koira kuitenni pelittää hyvin.

Activella käytiin myös tänään treenaamassa. Ohjelmassa oli melkoisen hankala 26 esteen rata missä jälleenkerran suunnittelin huonosti radan ja sitä sitten korjailtiin ja hinkattiin. Lopuksi käytiin vielä treenikamujen kanssa porukka lenkillä. Lilli ei niin välitä vieraiden koirien kanssa lenkkeillä mutta ihan nätisti sen kuitenkin menee, ei ala riehumaan ja vetämään sekoleikkejään outojen koirien kanssa. Toisaalta ihan mukava näinkin joskus kun ei aina jaksa kuunnella sitä riehumista ja louskutusta :)

Tokoakin ollaan harkattu. Lillin kanssa kaukoja, tunnaria, ruutua ja vähän jotain muutakin. Emman kanssa ollaan treenailtu noutoa, hyppynoutoa ja vähän kokeiltiin "hakurullan" kuskausta. Pitää ottaa irtorullat nyt mukaan hallille ja opettaa Empalle kuviot valmiiksi ensi kevään hakutreenejä varten. Nouto alkaa sujua aika mukavasti, jos nyt vaan pikkuneiti jaksaa keskittyä siihen mitä oltiin tekemässä. Emman kanssa ollaan tehty vähän myös seuraamista, mutta edelleen jotain 2 askeleen pätkiä koska seuruu ei pysy sen pidemmälle mielestäni tarpeeksi tiiviinä. Paikallaoloakin pitäisi tehdä Emmalle enemmän, se kun ei millään malta olla aloillaan jos meikäläisellä on jotain evästä, se reppana sekoaa niistä namuista niin että hirveän vaikea keskittyä. Mielummin kuitenkin niin että ruoka maistuu eikä toisinpäin. Jospa sitä malttia tulisi vielä joskus tässä lisää. Lilli pitäisi ilmoittaa tokokokeeseen ja ilmoitinkin sen jo epävirallisesti BH-kokeeseen toukokuulle. Ehkä laitan ihan virallisen ilmon menemään kunhan vain uskallan ;) Torstaina onkin sitten aimoannos luustokuvia tarjolla ja niitäpä tässä nyt jännitetään kovasti! Tässäpä vielä muutama talvinen kuva näistä kaunokaisista :)