Lillin kanssa oltiin kisaamassa viikonloppuna kolmosissa kahden radan verran. Nollat oli aikasen lähellä, koiruus meni niin hienosti mutta ohjaaja sössi hienosti molemmat radat. Ensimmäisellä törkkäsin koiran suoraan putkeen vaikka rataa kävellessä olin hienosti suunnitellut miten lähetän koiran tarkasti puomille, piti sitten mennä rynnimään päin sitä putkea. Ja siitä sitten hylly napsahti. Muuten oli mukavaa menoa. Toisella radalla unohdin tehdä valssin ja aloin tekemään sitä koiran ollessa takakierrolla. Siitä rima sitten alas ja koira tuli melkein päällekkin, hienosti Lilli luki siinä keppejä kuitenkin ja jatkoi hyvin kepeille vaikka minä sössin edessä. Tässäpä toinen radoista: http://www.youtube.com/watch?v=pmNX7CbTid4&feature=context&context=C4d17679VDvjVQa1PpcFPzp0pnrK-0-yPuoKt7Ssd9PNMJ3sJD8ls%3D

Koira tekisi niin siistiä työtä jos ohjaaja vain olisi tajuissaan. Nämä radat olisi olleet myös juuri sopivia pienelle maksi koiralle. Ahtaita estevälejä ja sopivan mutkikasta menoa. Perjantaina matkaamme Jossun kanssa Pelloon. Elli ja Jossukin nousivat kolmosiin joten pääsemme molemmat kätevästi samaan luokkaan kisaamaan. Toivotaan että siellä ei ohjaaja sössi kaikkea :)

Ollaan myö muutakin treenattu. Vähän tokoiltu ja hakuhommissa ollaan harjoiteltu ilmaisuja irtorullilla. Emma on vähän liia liekeissä ja saattaa ensin pussailla henkilöitä ennen kuin malttaa ottaa rullan. Lilli toimii hieman paremmin mutta onhan se kokeneempi noutohommissakin. Molemmilla tuntuu olevan kyllä kovasti intoa hakuiluun joten saisi kyllä nuo lumet sulaa ja äkkiä. Lillillä tuntuu olevan valeraskaus päällä ja kotona se vaan köllöttelee ja löllöttelee. Ilmeisesti Emma on sen pentujen isä kun tytöt niin kovasti salaa yrittivät keskenään harjoitellakkin. Agility- ja hakuhommat tuntuu silti maittavan vaikka Lyllytin luuleekin olevansa kovin tiineenä. Hiihdettykkin ollaan kun on ollut niin mahtavat hankikelit.