Pikkukiitäjä Lilli nappasi jälleen pokaaleja kaappiinsa. (Kaappi alkaa olla muuten niin täysi että pitäisi kohta ostaa uusi kaappi...huh huh) Vaikka jotkut laittavat pokaalit kiertoon en mie raaski semmoista tehdä. Minusta on mukava muistella reissuja mistä ollaan niitä milloinki saatu ja minkä koiran kanssa. 

Eli Active Dogs Ry palkitsi kevätkarkeloissaan koiruuksia ja Lillille lähetettiin pokaali tulemaan kun itse emme päässeet paikanpäälle :) Hyvä Lype! Viime vuosi oli kyllä aika tulosrikas mutta toisaalta harmittaa kun noustiin niin äkkiä kolmosiin. Nyt pitäisi nääs mukamaste tosissaan alkaa treenaamaan. Ei me kyllä vieläkään jakseta kovin hirveän tosissaan ottaa agiliitoja kun on niin paljon muitakin hauskoja harrastuksia.

Lilli on aikamoinen pelinainen! (sellainen koira kuin omistaja, vai miten se meni..?)

Ollaan nyt treenattu joka päivä jotain ja alkaa koirat olla taas aika iskussa ja liekeissä. Paimenessa ollaan käyty ja huomenna pitäisi saada kuvia/videota siitä touhusta. Kyllähän se semmoista höyryilyä oli ainakin Lilliltä tänään että piti itsekkin yrittää rauhoittua välillä. Kaikista parhaiten menisi jos vaan itse kävelisin etuperin ja olisin hiljaa niin koira hoitaa hommat aika nätisti. Tallista aitaukseen se kuljetti aika nätisti, takaisin tullessa lampaat otti ritolat tielle mistä haki ne hienosti takaisin. Kovasti Lilli vaan haluaisi työskennellä edessä jarruna. Se vaan ei oikein aina käy kun muuten lampaat töröttää paikoillaan ;) Eli sinne taaksekkin pitäisi välillä mennä kuljettamaan. Siinä tilanteessa jarruna olo on ihan hyvä taito kun lampaat yrittää lähtä jonnekkin naapurin pihoille hörhöilemään. Tuntuu olevan niilläkin mahottomasti virtaa. Uudet lampaat on vielä kovin arkoja minuakin kohtaan joten niitä pitäisi kovasti yrittää alkaa totuttelemaan, eivät ressukat meinaa uskaltaa kauraa kädestä syödä. Paimennuskin on hankalaa jos lampaat ei ihmisestä välitä tai jopa pelkäävät ihmistä.

Huomenna ohjelmassa siis paimennusta ja vuoden ekat kunnolliset hakutreenit. Wihii!