Kesä tulee ja kuumuus yök, kaupanpäälle vielä hyttysiä. Saisi olla sopivaan viileää että voi treenata ja ettei tarvisi kärsiä helteestä. Noh, sopii toivoa. Hakua käytiin tänään taas treenaamassa. Empulla oli kolmas kerta irtorullalla ja piti ottaa vähän rauhallisuutta peliin kun muuten Emppu ei keskity muuhun kuin maalimiehen pussaamiseen. Teimme sitten useita toistoja rullan kuskausta niin että näytölle ei menty ollenkaan ja näin saatiin Emma hoksaamaan taas idea. Jospa se tästä, pikkuneidillä on niin kamalasti intoa ettei malttaisi keskittyä kuljettamaan mokomaa rullaa.

Lilli meni mukavasti, mitä nyt rellesti ja haukkui kuin hullu ja veti hihnassa. Otinkin nyt vähän malttia hommaan että saisi pikkuhiljaa käyttäytyä keskilinjalla vähän nätimmin. Lähetyksessä se jopa malttaa istua sivulla ja odottaa käskyä. Etsinnöissä on myös niin hurjaa että voi haukkua edetessään, tänään se jopa haukkui kun oli antanut rullan minulle. No jos sitä motivaatiota ollaan etsitty niin nyt sitä ollaan sitten löydetty, mitä enempi Lillillä on kivaa niin sitä enempi se haukkuu. Harjoittelimme myös näytölle menemistä niin että minä annan painetta liinalla koiralle. Sekin oli tosi hauskaa Lillin mielestä ja se veti kahta kauheammin liinassa kohti maalimiestä näytöllä. Kohta se varmaan haukkuu myös näytölle mentäessä koska sekin alkaa olla niin kivaa että huh. No mielummin nyt näin että se on ihan liekeissä tästä hommasta.

Vähän muutakin ollaan puuhattu. Paimennettu, Emppu on käynyt agilityssa ja Lilli esineruudussa. Loppuviikosta lähden reissuun ja koirat saakin pärjäillä kotosalla kera siskoni ja koiruuksien. Onnea vaan näiden pienten pirpanoiden hoidossa ;)