Kauhia kiire tuntuu olevan joka suuntaan ja silti tuntuu ettei saa mitään aikaan. Ja kun ei oikein osaa suunnitella aikatauluja niin olen kyllä sellainen liikkuva katastrofi. Koirilla on kaikesta huolimatta ollut nastaa ja vänkää, varmaan harvalla otuksella on niin hauskaa kuin meikäläisen monstereilla. Koirat on uineet (joessa, järvissä, ojissa), riehuneet, mellastaneet, leikkineet kepeillä, ajattaneet toisiaan, leikkineet, kaivaneet kuoppia (hautoja), syöneet paskaa, kierineet nurmikossa ja pyörineet mudassa ym. Sääliksi käy niitä koiraparkoja mitkä kesällä viruvat asunnoissa kaiket päivät. (Kyllä vähän käy sääliksi myös meidän koirien omistajia, asuntoja ja autoja...)

Jotain treenintynkääkin ollaan tehty. Emppu on agiliitänyt ja Lillukallekkin on treenit tarjolla huomiselle. Lillin kanssa aijotaan nyt vähän kisaillakkin agia joten varmaan tarvis hieman treenata. Paimennettu ollaan myös molempien koiruuksien kanssa, Lillin kanssa otettiin vähän matsia siitä saako lampaiden kanssa kuumua vaikka en saisi kyllä itsekkään kuumua vaan pitäisi olla peace&love meiningillä menossa. Se vain on niin vaikeaa pitää Lillin kanssa pää kylmänä, tiedän että se osaa tehdä rauhallisesti töitä mutta se ei vaan aina haluaisi tehdä niin. Emppu taas on ollut mukavan villinä paimenessa se vähä mitä nyt ollaan lampailla tehty. Kyllä siitä vielä hyvä tulee kunhan kasvaa ja voimistuu. Empun kanssa tehtiin tänään myös irtorullan kuljetusta mikä sujuikin pihalla jo aika mukavasti, vitsi kun saisi sen kuskauksen sujumaan myös metsässä.

Yksi lambi siirtyi myös lampaiden taivaiseen laiduntamaan. Tai siis sinne meni sielu, ruumis taasen meni pakastimeen. Tänään söimmekin oikein maistuvaa lammashampurilaista, namsk. Martina-lampaalla oli mennyt polvi muusiksi sen ollessa laitumella joten siksi näin kävi.

Tällä viikolla lähdemme myös hakemaan uusia tuulia treenirintamalle Patchcoat-leiriltä. Juntot oli kyllä viimeksi aussieleirilläkin niin mahtavia kouluttajia että varmasti tulee taas hyvä leiri. Ohjattujen treenien lisäksi voisin ottaa jälkeä molempien koirien kanssa. Peltojälkeä tietysti etten eksy Raukun synkkiin metsiin ;)