Viikonloppuna kisattiin Torniossa. Lilli oli jotenkin älyttömän rauhallisella tuulella, se vaan istua napotti kun minä ja karavaanarikaverini Marika yritimme epätoivoisesti pystyttää terassia asuntovaunuumme. Muutenkin Lilli oli tosi rauhallisella tuulella eikä se jaksanut edes komentaa rymyävää nuorisoa (toisia koiria). Luulin sitten seuraavana päivänä että varmaan tekee juoksuja nyt ja menee radalla tosi laiskasti tai vastaavaa. Noh, radalle kun päästiin Nynny meni ihan täysiä ja viiletti ja räyhäsi niin että huhhuh. Kaksi rataa hyllytin hienosti jo alussa kun en osannut kääntää tätä Lilli-rakettia. Yhdeltä radalta saatiin sentään tulos 5, siinä onnistuin sössimään keppien aloituksen. Koira meni kuitenni tosi hyvin, ihan täysiä ja teki hyvät kontaktit. Jospa me vielä joskus saataisiin niitä nolliakin jos vain muistaisin ohjata ennakoiden. Okk:n kisoihin ilmoitin Lillin liitämään mutta siellä olevan tuomarin radat voi olla meikäläisen aivokapasiteetille liikaa joten hirveitä tavoitteita ei sinne voi laittaa kun ei tekniikat meillä ole välttämättä niiden ratojen tasolla. Emma oli myös mukana Tornion reissussa ja teki verkkaesteillä hienoja kontakteja. Voi miten olin ylpeä! Ehkä on sittenkin saumaa että Emma starttaisi jo tammikuussa jossain agikisoissa.

Huomenna meillä alkaakin Emman kanssa activella valmennusryhmä, joten jospa saataisiin siellä vähän varmuutta tähän menoon. Keinua ei vieläkään ole tehty kokonaisena kunnolla, keppejä ei olla tehty radalla ja kontaktitkin vaatii vielä palkkausta. Joten katsotaan mihin suuntaan se kehitys lähtee menemään. Rimakorkeuskin pitäisi varmaan joskus nostaa kun Emma menee vielä n. 45cm rimoilla ja joskus sitten jotain suoraa pätkää on mennyt ehkä 55cm rimoilla. Hyppytekniikkaakin pitäisi kehittää. Hyppynoutoa ollaan tehty nyt max. 65cm korkuisella esteellä ja menee kapulan kanssa hyvin. Eipä tässä ole kiire mihinkään pk-kisoihinkaan niin kerkeää senkin esteen nostaa aikanaan kunhan siltä tuntuu.

Paimennettu ollaan, Emma alkaa olla aika liekeissä siitäkin hommasta. Jospa siltä pikkuhiljaa sitä moottoria alkaisi löytyä ;) Lillin kanssa ollaan myös paimennettu normaaliin tapaan. Lilli on myös käynyt hierojalla nautiskelemassa kun tuntuu että on vähän jumeja siellä sun täällä. Elämä on niin raskasta ;)