Sadun blogista bongattu haaste. Luen kyllä hirveästi blogikirjoituksia mutta tosiaankin, liian harvoin tulee kellekkään kommentoitua mitään.

Sitten haasteen pariin:

1. Mitä "ei niin fiksuja" tapoja koirillasi on?
Kun joku ajaa autolla pihaan koirat ryntää sinne mitä kukanenkin tekemään. Olen liian laiska menemään joka kerta ulos ja raivoamaan niiden perään.

2. Onko sinulla jokin koiriin liittyvä tarvike, jota ilman et pärjäisi?
Varmaan auto, ilman autoa en pääsisi treeneihin. Enkä edes kauppaan ostamaan koiruuksille ruokaa.

3. Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia ja tavoitteita teillä on?
Yritän kovasti keksiä jotain tavoitteita ja olla kilpailuhenkinen. Ei vaan oikein tunnu kauheasti löytyvän ;) Yritämme kuitenkin saada Emmalle ja Lillille tuloksia agilitysta, tokosta, paimennuksesta ja Emman kanssa olisi tavoitteena joskus hakukisoihin mennä. Muilla koirilla on tavoitteena saada mahdollisimman paljon lintuja metsästettyä ;)

4. Suosikkikuvasi koiristasi?

Tässäpä näitä, ilmeet :)
5. Mikä on paras tapa viettää aikaa koiriesi kanssa?

Varmaan harrastusten parissa ollaan vietetty parhaat hetket. Tykkään myös niistä hetkistä kun kaikki nukkuu yhdessä läjässä väsyneenä illalla telkkarin ääressä.

6. Miksi omistat juuri koiria etkä muita eläimiä?

Omistan hevosen, lampaita ja kissojakin on ollut. Koirat on kuitenkin tärkeimpiä.

7. Millä sanoilla kuvailisit koiriasi?

Lilli on kujeileva kieroilija ja Emma höntti ahmatti.

8. Pelkääkö koirasi jotain, jos niin mitä?

Lilli on ainakin joskus pelännyt räminätölkkiä. Nykyään se on niin junttura ettei varmaan pelkää edes sitä. Emma pelkää vihaisia ihmisiä ja vihaisia koiria.

9. Mistä keksit koiriesi nimet?

Lillin nimi tuli sen virallisesta nimestä. Emma oli jotenkin niin lempeän oloinen että sille sopi nimeksi Emma.

10. Kuinka monta koiraa on sopiva määrä?

Riippuu kuka on paljonko on aikaa, valuuttaa ja missä asuu :D Jos ei olisi paljoa luppoaikaa ja asuisin kaupungissa niin sitten varmaan koirien määrä olisi pienempi koska en jaksaisi remmilenkittää isoa laumaa. En myöskään ottaisi paljon koiria jos olisin 8-16 töissä viitenä päivänä viikossa. Nyt meillä asustaa neljä koiraa ja viides on tulossa. Varmaan kuudeskin kunhan vanhimmasta metsästäjästä aika jättää. Mutta "normaali" ihmiselle ei ole sopiva määrä noin moni koiruus ;)

11. Koiriesi parhaat koirakaverit?

Emman paras kaveri on tiibetinspanieli Ilona ja aussie Duke. Lillin paras kaveri on Ruuti rotikka. Binan paras kaveri on Urho italiaano ja Sennin paraskaveri on Emma :)


Haastan myös kaikki blogini laiskat ja myös reippaat lukijat ;)