Paljon ollaan taas puuhailtu ja tuusattu. On ollut niin kauheata haipakkaa työrintamalla että huhhei. Jospa tämä tästä alkaisi helpottaa. Ja tosiaan, työ ei tekemällä lopu. Onneksi minulla on hirveästi ihania ystäviä ja sukulaisia ketkä auttavat minua ja ovat tukena. Joskus teiniangsti vuosina haistattelin pitkät Kiimingin kunnalle "täällä ei ole hyvä asua ja yrittää". Ja muutin muualle opiskelemaan ja töihin. Nykyisin kuitenkin tuntuu että täällä on ihan hauskaa asua. Kyläläiset on mukavia, eivät puutu liikaa toisten asioihin mutta jos joku tarvii apua niin varmasti autetaan. Kun joku korjaa höyläämön sahan se saa siitä vastineeksi purua hevosille, kun lainaa hevostraileria toiselle saa ilmaiseksi pässin, kun lainaa tiloja koirantrimmaajalle saa heinää lampaille jne. Eli jos joskus autat toista niin varmasti saa vastineeksi jotain tilalle. Kun keität hirvenlihakeittoa toiselle saat vastineeksi auton ostoon apua. Toinen lainaa peltoa toiselle ja siitä sitten lammaspaistin jne. Antaa hyvän kiertää :)! Pitää kyllä jatkossakin ihan keskittyä siihen ettei vaipuisi itsekeskeisyyteen ja omaan napaan tuijotukseen. Positiivisuus pitäisi yrittää muistaa vaikka väkipakoin tässä hektisessä maailmassa ;)

Koirarintamalle kuuluu hyvää. Paljon on tehty ja treenattu vähän sitä sun tätä. Lillin kanssa käytiin agiliitämässä tulos 5 ja hyl. Samalla todettiin ettei keinonurmi ole oikein sopiva alusta meille kolmosen radoille. Lillille saatiin myös valmennuspaikka activelta, jee! Koirien lihashuoltoon pitäisi nyt myös kiinnittää entistä enemmän huolta. Eli säännöllisten käyntien www.koirasiilona.fi   lisäksi pitäisi verkata kunnolla myös ennen tokoa/tottista jos otetaan vauhdikkaita liikkeitä tai pk-esteitä. Lillin kanssa otettiinkin viime lauantaina pk-hyppyä ja verkattiin sitä ennen kyllä puolisen tuntia ravihommilla ja muilla tokoiluilla. Lilli osaa kyllä pk-esteet mutta eteentulo on surkea koska minä olen niin paha että eihän minuun saa törmätä tai tulla liian lähelle koska siihenhän saattaa vaikka kuolla ;) Eli nyt ei treenata muuta kuin tuota että eteen tullaan täysillä,lähelle ja suoraan.

Kelly on myös käynyt pentukerhossa riehumassa ja paimentamassa muita pentuja. Viimeksi homma meni niin hirveäksi paimentamiseksi pentukerhossa että piti laittaa pikkuneiti jäähylle :D Myös lampaiden aidassa käytiin, eli siellä on käyty nyt yhteensä 3 kertaa ja pikkuneiti on aikamoinen. Varmaan siitä kehittyy vielä melkoinen tykki kun on jo nyt juniorina tuommoinen termiitti. 

Emman kanssa otettiin nyt parit agilitykisat tähtäimeen ja katsotaan miten sujuu ;) Tehotreeniä pitäisi varmaan ottaa kunhan kerkeäisi. Ainakin keppien kanssa pitäisi vielä tehdä harjoituksia niin että niistä tulisi ihan 100% varmat kulmien ja suorittamisen suhteen.

Paimennustreenit oli puhe aloittaa maaliskuussa omalla porukalla joten sitäkin nyt vaan kehiin että saadaan aussieriiviöt kuriin ennen kesän kisoja ;)

Viikonloppuna minä itse lähden Rukalle meidän Jossun 30-vuotis kekkereitä juhlimaan. Sillävälin Emma ja Lilli paahtavat lainaohjaajan kanssa agilityseminaarissa. Ja Kelly tietysti sillävälin järjestää paljubileet kotona kera seisojien ja muiden ystävien. Että varmasti koirillakin mukava viikonloppu tulossa kun meikäläinen lähtee lomailemaan ;)