Tänään kävimme Lillin kanssa kisaamassa pari rataa kolmosissa. Ekalla radalla Lilli teki lentokeinun-> luuli puomiksi ja lensi kaarella korkealta ja kovaa. Ei onneksi sattunut ja laskeutui neljällä jalalla maahan. Toisella radalla sitten karjuin keinulle KEIIINU, ja Lilli heitti liinat kiinni kesken keinun eikä suostunut tulemaan 2on2off-asentoon. Siihen tupisin vielä perkelettä tai vastaavaa kirosanaa ja tuomari tietenkin vieressä. Epäurheilijamaista käytöstäni häveten luikkasin radalta veks. Agility on urheilua eikä siihen kuulu huutaminen, raivoaminen ja kiroilu. Anteeksi Lilli :/ Ajoimme sitten suoraan omalle hallille ja otimma keinua pari kertaa uudestaan ja hyvin meni onneksi.

Jospa taas tästä masennuksesta taas selvitään joskus. Onneksi saatiin nyt treenipaikka meille kevääksi ja oma asenne on saatava paremmaksi. Nyt olen jo asennoitunut siihen että juoksen täysillä, teen kaikkia vaikeita ohjauksia mitä olen vältellyt jo vuosia, en varmistele tai valitse mitään ohjausta mikä olisi hidas. Nyt kun vielä lopettaisin huutamisen ja raivoamisen. Jännä kun treeneissä olen niin positiivinen ja kehun ja kannustan aina koiraa niin miksi sitten menee kisoissa ihan lukkoon. Adrenaliini vissiin virtaa vähän liikaa ;)

Muutakin ollaan puuhailtu. Mm. paimennettu. Kellyä pitäisi alkaa kouluttamaan mm. tulemaan luokse käskyllä. Mieluiten se vaan lenkillä paimentaa toisia koiria ja esittää kuuroa ;) Tulee kyllä luokse koska kaikki muutkin tulevat mutta pitäisi osata omalla nimellään tulla luokse. Sisällä ja treenihallilla Keewy toimii kuin ajatus, silloinhan on kannattavaa totella ja tehdä kaikkea mitä käsketään. Mutta kun viiletysvaihe iskee päälle se on menoa se ;) Meillä kun nuo lenkit on semmoisia että viisi koiraa juoksee valtoimenaan pitkin ja poikin niin Kellyn mielestä hänen tehtäviinsä kuuluu niiden ajaminen ja kiertäminen yhteen. 

Koiruudet kävi myös Kastehelmen Koirasalongissa muotoiluttamassa kynnet ja tassutrimmissä. Kyllä nyt kelpaa. Ja lupaan ja vannon että käytän ne siellä säännöllisemmin että saadaan kynnet oikeisiin muotoihin. Lenkkeily ja agilitykin on mukavampaa myös kun ei ole hirveitä karvasuksia haittoina.

Nyt karvakamut kainaloon ja sohvalle <3