Sitten muiden eläinten kuulumisiin. Karitsoja syntyy liukuhihnalta :) On ollut mielenkiintoista seurailla tilannetta mutta toisaalta kauhean raskasta kun osa veijareista ei oikein olisi omikseen selvinnyt. Meikäläisellä ei ainakaan sydän anna periksi jättää heikompia karitsoja hoitamatta ja olenkin välillä käynyt niitä hoitamassa yömyöhään ja herännyt taas aamu kuudelta ja jatkanut ja sitten taas vähän nukkunut ja jatkanut. Mutta hienoja ja reippaita huligaaneja niistä rääpäleistä on tullut mitä ollaan ruokittu ja hoidettu vaikka oikeasti varmaan luonto olisi vienyt ne mukanaan. On mainiota seurata miten karitsat leikkii, hyppelee, laukkaa ja pukittelee. Ne rakastavat kiipeillä ja nukkuvat mielellään ruokakupeissa. Allan-karitsa on myös hyvin viriili. Jo 2 viikon iässä hän on alkanut lähentelemään siskopuoltaan Kikkaa, huhhuh! Karitsat hyppivät myös heinäkaukaloon ja emojen selkään. Paljon ne tietysti nukkuvat ja syövät että jaksaa sitten hepuloidakkin välillä. Saa nähdä montako sieltä vielä syntyy lisää.

bella-antero-normal.jpgHeinähäkissä voi ottaa nokoset

unojakh-normal.jpg

Unokin kävi hoitamassa karitsoja ja olisi halunnut tuttipulloa <3

binatalli-normal.jpgSaksanseisojat ovat kohtuullisen rasittavaa väkeä tallihommissa. Paimenet vaan vetää nokosia aina kun mitään ei tapahdu, seisojat ei moiseen ryhdy ellei ihan pakoteta ;)

binapalkinto-normal.jpg

Bina kävi hulluttelemassa mätsärissä veteraani kehässä ja veikin voiton hurjalla olemuksellaan. BIS-kehässä Bina sijoittui toiseksi :)