Kiireen ja kaaoksen keskeltä voisi yrittää kirjoittaa muutamia kuulumisia. Vaikka koira kerrallaan :)

Kelly on lähinnä ollut navettakoirana ja milloin missäkin. Tänään Kelly esiintyi mätsärissä punaisten vitoseksi ja voitti upevan vaaleanpunaisen vinkulelun. Kellyn kanssa ollaan käyty katsomassa hevosia, ja yritetty kyläillä ja puuhailla välillä muutakin kuin arkirutiineja. Aika vaan tuntuu olevan kortilla välillä liiankin kanssa. Mutta Keevy voi hyvin ja on hirmu aktiivinen ikiliikkuja <3

kellyjakh-normal.jpg

Kelly tykkää olla hoitamassa hylättyä Katri-Helena karitsaa

 

kellyhieronta-normal.jpg

Kellystinen on harjoitellut hierottavana oloa, myös kynsitrimmissä on käyty. Seuraavaksi pitäisi mennä oikeaan trimmiin kun turkki alkaa olla melkoinen puuhka!

kellymatch2-normal.jpg

Käsittelyä on harjoiteltu. Kun vielä joudettaisiin käydä jossain muuallakin kuin tutuissa mestoissa :)

 

hannah-normal.jpgKelly on pennusta asti rakastanut lapsia ja rakastaa edelleen. Kelly tykkää inistä lapsille ja istua niiden vieressä paijattavana.

kellyp%C3%B6yta-normal.jpg

Kelly tykkää käydä töissä, ihan missä vaan. Menossa mukana niinkuin paimenkoiran kuuluukin <3

Emma on Kellyn bestis ja junioriryhmä viilettääkin kaksistaan pitkin maita ja mantuja. Emma kävi ensimmäisissä agilitykisoissaan kahden startin verran. Toisesta saatiin jokin tulos ja toisesta hylly. Emma meni hirmu lujaa ja oli ihanan villinä. Tarvisi treenata taas kunhan kerkeää! Kisoissa kun oltiin junioriryhmän kanssa minulta kysyi lenkillä varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni joku vastaantulija: (Ja koiria on varmaan tässä perheessä ollut yli 20 vuotta...) Voisiko nämä koirat haistella/tutustua toisiinsa? Meinasi mennä puurot ja vellit sekaisin että mitähän tähän kuuluu vastata. Sopersin jotain että öööööö ei. Kelly ja Emppu on niin söpöjä että vihdoin ja viimeinkin kuulin tämän hurjan kysymyksen mitä olen kuullut muiden lenkkeilijöiden kohtaavan. Meillä on yleensä joku hirveä rymyremmi aina lenkillä mukana niin kukaan ei varmaan ole uskaltanut kysyä moista ennen. Tai sitten mulla on ollut niin kauhean hurjia koiria. Nyt on onneksi kaksi tommoista pientä "sydänkäpyä". Emma on myös tuusannut lampolassa ja agilityn lomassa ollaan tehty vähän tunnaria, kapulan pitoa ja kaukojen alkeita. Tokoilu ei nyt nappaa kyllä yhtään mutta voihan sitä väliaikatemppuiluna tehdä.

19730_10200394083279955_181050152_n-norm

Emma on Johannan lellikki <3

kuva%2815%29-normal.jpgEmppu myös autoilee mielellään. Ei ole autoa mitä Emppu ei rakastaisi. Eikä haittaa vaikka olisi vähän ahdasta ;)

empputrimmi-normal.jpgNavattakoira pääsi myös trimmaukseen Kastehelmen Koirasalonkiin. Nyt siitä löytyy valkoista ja irtokarvoja lähti kauhea läjä. Jos on laiska eikä jaksa harjata koiraansa edes kaksi kertaa vuodessa niin suosittelen trimmissä käyntiä ;)

 

Lilli voi paksusti. Lillille saatiin agilityyn valmennuspaikka ja sittenpä tulikin astutus ja agility jäi. Lilli on aika laiska ja rauhallinen ja viettää sohvakoiran elämää. Ultrassa käytiin ja n. 3 pentua siellä näkyi. Toivottavasti tulisi kuitenkin muutama enemmän että kaikki pentuja jo niin kauan odottaneet toverit saisivat itselleen vaavin. Mutta minkäs teet jos sieltä vaan kolme tulee. Niille ainakin on rakastavat kodit tiedossa <3. Itsekkin tietysti haluaisin ihanan aussienulikan mutta harmiksi tuo Kellystinen on vielä liian juniori. Jospa sitten muutaman vuoden päästä ;) Lillin kanssa on välillä tehty jotain pientä. Eilen se kävi paheksumassa lampolassa tilannetta että tännehän on pärähtänyt yhtäkkiä 12 karitsaa hänen tietämättään. Myös Katri-Helena lammasta piti paheksua kun se tunkee iholle eikä tajua että Lilli ei halua adoptoida sitä. Lilli on silti aina ollut kiltti pienille lampaille. Nyt kasvatellaan massua ja toukokuussa sitten näkee mitä sieltä syntyypi.

lilliseuraa-normal.jpgMustatrikki on ehkä kaunein väri <3 Ainakin Lilli on niin kaunis että aijai!

IMG_9545-normal.jpgMilloinhan se innostus iskisi taas ja treenattais tokoa. Ainakin tuommoinen aurinkoinen sää ja ihana nurmikenttä voisi auttaa asiaa ;)