Aika menee uskomattoman nopeasti pentujen kanssa. Kaikenkaikkiaan aika kivutonta hommaa hoitaa penneleitä. Ne on niin hirmu taitavia ja fiksuja. Ollaan ajeltu autolla, käyty eri paikoissa tutustelemassa, leikitty leluilla, syöpötelty ja tietysti hirveästi ollaan nukuttu. Pennut osaavat jo hyvin minun päivärytmin, eli en herää kovinkaan aikaisin ja saan jo nukkua rauhassa aamuisin ;)

Kaikille pennuille on löytynyt kivat kodit. 6 pentua jää tänne Oulun alueelle ja 1 pentu matkustaa sitten Helsinkiin. Toivottavasti hesan pentu kuitenkin tulee käymään meillä ja osallistuu leireille ja paimennuksiin aina kun vaan sieltä jaksetaan tänne pitkä matka tulla. Ouluun jäävien pentujen omistajien kanssa ollaan sovittu jo yhteisiä harkkoja eri lajien tutustelun parissa. Ja hienoa että kaikki pennut tulevat myös paimennusharkkoihin mukaan. Ei ole ainakaan vielä tullut edes suru puseroon kun muutaman viikon päästä pitää vaaveille pakata reput matkaan ja lähtevät maailmalle.

ruudolf-normal.jpgRuudolf poika muuttaa Oulun alueelle Johannan perheeseen, Figo bc:n kaveriksi. Figo harrastelee agilitya, tokoa ja paimennusta ja varmaan pikkuveli pääsee samoihin hommiin mukaan.

rudijakarri-normal.jpgOikealla kuvassa Karri-Koira, Karri muuttaa Helsinkiin harrastuskoiraksi eri lajeihin Tarulle ja Miljalle. Toivottavasti he jaksavat ajaa ainakin kesälomilla meille paimennusleirille ;)

 

Rudi2-normal.jpg

Rudi muuttaa Oulun alueelle Rosan ja Remun kaveriksi. Isoveli Remu harrastaa tokoa, hakua, agilitya ja paimennusta. Rudi harrastelee varmana samoja lajeja.

 

Priima-normal.jpg

Priima muuttaa Kiiminkiin Johannan luo. Bella ja Ilona koirat saavatkin ihanan riiviö pikkusiskon. Priima aikoo harrastaa monenlaista, ainakin tokoa, pk-lajeja, agilitya ja paimennusta.

Jare-normal.jpgJare muuttaa Kiiminkiin Hennan perheeseen. Luca aussie saakin tästä veijarista pikkuveljen. Jare harrastelee tulevaisuudessa varmaankin tokoa, agilitya ja paimennusta isoveljensä tapaan ;)

bruno-normal.jpg

Bruno muuttaa  Ouluun Riikan ja Janin perheeseen kiusaamaan Renu koiraa. Bruno harrastelee varmaankin tulevaisuudessa ainakin tokoa, agilitya ja paimennusta, mutta kaikkea kokeillaan tietysti.

lalli-normal.jpg

Lalli muuttaa Tiinan ja Saulin luo Ouluun. Lallin harrastukset ovat vielä auki, varmaan samoja lajeja kun siskot ja veljetkin :)

 

Vielä reilu viikko ja sitten onkin reppujen pakkausta tiedossa, niisk.