Edelliseen kirjoitukseen palatakseni, mukavaa että moni oli kanssani samaa mieltä. Jes! Kauhulla odottelen jo sitä kun itselläni pitää lähteä kismaamaan. Onneksi polvi on vielä niin huonossa kunnossa ettei radalle ole kotvaseen asiaa ;)

Lillille saatiin sitten activelta paikka perjantain klo. 18-19 tunnilta. Jesh! Aloitus olisi 30.8, en varmaankaan tässä viidessä päivässä koe ihmeparantumista mutta voihan siellä agilityssa itse löntystellä perässä kun koira toivonmukaan irtoaa eteenpäin ;)

Paljon ollaan myös treenattu. Sain jonkin aivohalvauskohtauksen ja katsoin Lillille tokokokeen mihin sen kanssa menisin. Tokoa siis ollaan tehty. Periaatteessa liikkeet on ok, mallilla mutta kapulalle karkaaminen pitäisi saada aisoihin. Ollaan jo jossain ehkä 70% onnistumisprosentissa menossa ;)

Hakuhommiin palataan taas kun syksy tulee. Haku on kyllä aivan paras laji, menoa ja meininkiä ja ongelmia ja niiden ratkaisuja. Lillille otin käyttöön irtorullan, ensin teimme kotona ilmaisuja. Maastossa saatiin 3/4 onnistumaan. Yhdelle maalimiehelle Lilli jäi päkyttämään eikä tajunnut mitä tehdä. Tänää taas uudestaan. Emmalla sama onnistumisprosentti, yhden rullan se hukkasi metsään (irtorullalla siis mentiin Emman kanssa). Jospa sitä saisi rutiinia pikkuhiljaa koiruuksille.

Lilli ja Kelly on myös vähän paimentaneet. Kellyn kanssa on koettu onnistumisen hetkiä kun se viimeinkin kuuntelee. Pitäisi vaan päästä treenaamaan kevyemmillä lampailla, meidän lambit on niin raskaita. Lampaat kävi myös turistina Match Show tapahtumassa Hiukkavaara Piknikissä. Olivat kyllä lasten suosiossa ;)

lampaat-normal.jpg

Emma on pistellyt mätsäreissä parastaan. Eilen BIS4 ja tänään BIS1

emmamatch-normal.jpg

Myös Kelly pääsi palkinnoille, kunten myös Sennikin. Kelly oli eilen pentujen 2, tänään pentujen 1 ja BIS8. Senni oli eilen JH2 ja tänään olikon sitten normiluokassa kolmonen.

kellymatch-normal.jpgOnneksi hullulla koiranaisella on monta koiraa. Jos olisi vain yksi niin se olisi jo varmaan vainaa tämän kaiken aktiviteetin takia ;) Senni ja Kelly on käyneet myös rallytoko-tunnilla, joten siinäpä yksi hassutus lisää näille ötököille. Ei ole ainakaan tylsä elämä näillä veijareilla. Hännät heiluten mennään paikasta toiseen....