Virtaa tuntuu koirissa olevan. Lenkkeily on nyt muiden harteilla koska en ole juurikaan pystynyt kävelemään/pyöräilemään. Onneksi kuitenkin koirat vetää päivittäin semmoisia 10km lenkkeröisiä ahkeran lenkittäjämme toimesta. Välillä hilluvat minulla toki töissä mukana, uivat ja käyvät mätsäreissä pörräämässä. Ja en tietenkään ole malttanut olla itsekkään edes vähän treenaamatta. Kellyn kanssa saatiin siirrettyä lambit niin että Keevy hoiteli työt ja minä könötin. Vaikka koiruus ei kunnolla osaa vielä suuntia sain sen menemään vasempaan ja oikeaan niinkuin halusin. Koira vaan maahan, kävelykeppini sille puolen mihin en sitä halua ja käsimerkillä siitä vasempaan tai oikeaan. Toimi! Kelly osasi myös ajaa ravilla. Jospas sitä pikkuhiljaa voisi alkaa kouluttamaan kun se kerta alkaa kuunnella.

kellymatch-normal.jpgKelly kävi Kiiminki-päivien mätsärissä ja sijoittui muistaakseni sinisten toiseksi ja osallistui myös lapsi ja koira kisaan :) Handlerina oli Linda, Hyvä Keevy ja Linda!

kellykeinu-normal.jpg

Kelly on harjoitellut myös 2on2off-asentoa, putkia ja hyppyjä rimat maassa. Tekee hyvin silloin kun keskittyy ;)

Emman kanssa ollaan vähän siirrelty lampaita, tehty agilitya niin että lähettelen sitä päin palkkaa. Emman mielestä on outoa kun minä vaan seisoskelen tai kävelen. Agilityssa kuuluu Emman mielestä juosta ;) Emma osallistui myös Match Show tapahtumaan ja olikin älyttömän kaunis mussukka.

kuva%2829%29-normal.jpgTuomarina oli minun suosikkituomari Jussi. Älyttömän hyvin käsittelee koiria! Kehässä Emma handlaa Iida joka kävi myös Sennin ja Binan kanssa kehässä. Toivottavasti Iida veisi Emman joskus oikeisiinkin näytelmiin niin minä saan rauhassa olla katsomossa. Tosin ascan kisojen perusteella hermoni eivät enää kestä edes katsomossa oloa ;)

lehtijuttu-normal.jpgPääsimme myös lehteen kun eräs toimittaja teki juttuja Kiiminkiläisistä yrittäjistä. Myös meidän Oulun alueella asuvat Pikipaimenet pääsivät kuvaan ;)

 

Lillin pentujen kuulumisiakin olen kuullut mukavasti. Parilla pennulla on omat blogit joita tulee luettua ja osa käy sitten minun kursseilla. Nämä etevät veijarit ovat oikein kovia leikkimään leluilla. Ovat olleet rohkeita kiipeämään pinnoille ja rälläävät putkista kuin vanhat tekijät. Luonteet vaikuttaa oikein mukavilta ainakin tässä vaiheessa. Tosin ei ne mitään nössyköitä ole, varmasti omistajat kokevat vielä haasteita niiden kanssa jossain vaiheessa kun vauhti kasvaa ja korvat katoaa ;) Vauhtia niillä piisaa nyt jo muille jakaa. Voi tulla aika nopeita kavereita agilityyn ja muihin lajeihin. Tosin kun Hullu-Lillin ja Vauhti-Unon laittaa yhteen niin eipä voi muuta sitten tullakkaan kuin nopeita huligaaneja...

Lillin kanssa ollaan otettu vähän tokoa ja kierrokset alkaa olla jo aikamoiset. Vähän jo tänään ajattelin että ilmoittaisin sen jonnekkin tokokokeeseen mutta saa nyt nähdä kestääkö meikäläisen hermot kisajännitystä ;)

344-normal.jpg

Lillin kanssa on harkattu mm. noutoa ja sitä ettei kapulalle saisi varastaa. Sitten on tehty merkkiä ja ruutua. Lillin mielestä on kaikista mukavinta räyhätä merkille tai viskoa se jonnekkin hevonkuuseen. Olemme niin rauhallisia tokoilijoita...

Viikonloppuna paimennusta kera porokoirien. Saapas nähdä olenko elossa tuon polveni kanssa viikonlopun jälkeen. Ensi viikolla luvassa hakua, jee! Hakumetsään ollaankin kyllä kaivattu!