Blogin päivitys on jälleen jäänyt heikolle hapelle. Paljon ollaan puuhailtu ja varmaan edes puoletkaan treeneistä ei muistu nyt mieleeni. Kisaamassakin käytiin, Empun kanssa hyllytettiin, toisella radalla Emma säntäsi A-esteelle minun jäädessä jälkeen ja toisella radalla kosahti kepit. Kepakko tarvisi siis treenailla Einarin kanssa, jännää vaan kun koskaan treeneissä ei mitään keppihömpötyksiä sillä ole. Lillin kanssa saatiin hyl (jäin jo varmaan esteellä nro. 3 jälkeen), 10-> lopetin ohjaamisen paikassa missä me ei saatu edes kieltoa joten siitä seurauksena toisessa paikassa kielto jonka jälkeen jäin jälkeen ja Lilli ampaisi keinulle niin vinosti että saatiin siitä ylösnousulta kontaktivirhe. Viimeisellä radalla sain köpöstettyä nollan ja aikaankin päästiin vaikka etenemä oli 3,7m/s. Luulin että olisi mennyt yliajalle kun kahdessa paikkaa olin jäljessä ja tuli ylimääräisiä kurveja matkaan. Lype on kuitenni näköjään nopea kaveri vaikka ohjaaja yrittää sabotoida suorituksia. Ensi viikonloppuna kisaamme Kajaanissa sitten. Jospa tässä yrittäisi pikkuhiljaa alkaa taas aktiivisemmaksi kisaajaksi ja yrittää keräillä nollia ;)  Jalat on meikäläisellä turkasen lyhyet ja polvikin vielä välillä ilmoittelee vaivoistaan, mutta nämä kortit on jaossa saatu joten näillä mennään. Minkäs teet!

Kelly the näytelmäeläin kävi myös menestyksekkäästi mätsärissä ollen BIS1. Kerrankin arvostetaan laihoja ja karvattomia rimppakinttuja, asiaa. Emppu ja Lilli on käyneet myös parit agiepikset. Tänään Emppu nappasi pari pokaaliakin nuoren ohjaajansa kera :)

Paimennettukkin on, enemmänkin pitäisi tehdä elikoiden syöttelyretkiä mutta ei tunnu aina kerkeävän. Oishan se vaan flow-juttu jos voisi kaiket päivät istua pellolla, pusikoissa tai metsässä elukoita syöttäen. Mutta kun ei aina vaan jouda moiseen lorvailuun joten ei se auta kun taas lähtä paaliheinää ajamaan lambeille talveksi. Elikoita pitää kyllä talvellakin käyttää ulkosalla, kaksi pässiä on ollut nyt muutaman viikon tallissa ja hitsi miten äkkiä ne lihovat kun eivät liiku enemmän. Toki tallissa on suhteellisen isot tilat niillä liikkua mutta hyvää lihotusta ollaan kyllä saatu aikaiseksi.

Sitten myös Lillin pentujen kuulumisia. Kaikista on kasvanut aikamoisen isoja pötkäleitä. Kivan luonteisiakin ne on. Kaikki on reippaita ja avoimia. Ralli ja Bruno ovat jo esiintyneet mätsäreissä palkintopallille, Messi ja Rudikin kävivät mutta olivat vielä hieman vilkkaita veijareita ;) Kaikissa tuntuu olevan virtaa ja intoa treenata ja tehdä hommia. Kaikki ovat käyneet Anna Kilpiän vetämässä "pentuagissa" ja sieltä olikin aika hienoa videomateriaalia jo tarjolla. Toki nämä pennelit ovat myös tokoilleet ja muitakin lajeja kokeilleet. Messi kävi katsomassa lampaita ja oli hyvin kiinnostunut elikoista. Hyvin sai pentu poispäinajamalla lauman liikkeelle. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen näihin lapsosiin. Toivottavasti näillä veijareilla menisi jatkossakin yhtä kivasti. Isot kiitokset lähtee kyllä niiden omistajille kun ovat olleet niin hurjan taitavia ja aktiivisia.

messi-normal.jpg

Pikipaimenen Sabotage "Messi" tutustelee lampaisiin.