Kellyn kanssa aloitimme agilityn alkeiskurssilla activella. Ilokseni sain huomata että Kelly ei kertaakaan tunnin aikana vaipunut transsiin vaikka muut menivät putkia ja viilettivät. Kellyllä kun menee maanisuus-moodi päälle se vaipuu transsiin mistä se pitää herätellä taas maan pinnalle. Nytpä Keevy keskittyi koko tunnin ja ruokakin maistui niin että tuli haava sormeen. Kurssilla treenasimme mm. hypyn tarjoamista, keinun paukusta, pujottelua, putkia ja kahden hypyn sarjaa. Kellystinen suoritti kaikki tehtävät moitteitta ja oli muutenkin pätevänä. Treenien jälkeen kävimme vielä leikkimässä pienen hetken Rudin kanssa. Rudi (Pikipaimenen Syypää Sun Hymyyn) oli edellisenä päivänä päättänyt agilityyn valmistavan kurssin onnistuneesti ja aloitti nyt meidän kanssa samassa ryhmässä. Mukavaa!

Rudikurssilla-normal.jpg

Rudin korvilla luulisi kuulevan hyvin ;)

Kellyn treenien jälkeen oli sitten Lillin treenien vuoro. Lillin treeneissä harjoiteltiin mm. japanilaista mikä toimiikin Lillille oikein hyvin. Sen kanssa on niin ilo treenata kun se on niin kuuliainen, hakee esteitä hyvin ja ollaan muutenkin niin hyvin samalla aaltopituudella <3 Lopuksi treenasimme vielä keppi-imua niin että itse piti seisoskella paikoillaan. Lilli oli pätevä. Lilli on myös ovela kun treenikamu Råtta hävisi eteiseen niin Lilli kipusi sohvalta ja otti Råtan ankan vaivihkaa. "Nyt se ei näe niin mähän voin vähän lainata tätä". Harmiksi otin lelun pois ja Lilli joutuu tyytymään omaan norsuunsa joka olikin sitten treenien päätteeksi ihan päreinä.

Viikolla treenasimme myös tokoa, jälkeä ja paimennusta. Lillin kanssa olen harjoitellut kauko-ohjausta lampailla. Poispäinajo ja lauman hallinta sujuu jo ihan hyvin mutta hakukaaressa olisi vielä toivomisen varaa, tosin eihän tuo mikään bc ole mutta pystymme kyllä parempaankin ;) Ensimmäinen jälki meni vähän höpöksi (aina sattuu jotain kamalaa kun meikäläinen lähtee jäljelle...) jäljen piti olla lyhyt ja superpalkat keppien nostoista. Noh, jäljentekijä eksyi ja jäljestä tulikin pelastusjälki koska halusimme kuitenkin ajaa jäljen. Ensimmäisestä kepistä Lilli veti tohinalla ohi. Sitten löytyi kaksi keppiä, sitte minä kaaduin ojaan ja Lilli pääsi liinasta irti ja jatkoi "jäljestystä" omin päin eteenpäin. Kun viimein tavoitin hänet löysimme vielä yhden kepin ja sen jälkeen löysimmekin etsimämme. Lilli oli ihmeissään että mitä hittoa täällä seisoskellaan hänen jäljellään. Seuraavana aamuna kävimme tekemässä korjaavan jäljen pellolla missä oli edelleen teemana lyhyt jälki ja superpalkat kepeistä. Tuo pelastusjälki kun ei mitenkään kovin lyhyt ollu ;)

Empun kanssa ollaan otettu vähän tokoa. Kellyn kanssa kävin ohjatussa tokossa kun Lilli ja Emppu kävivät hieronnassa. Kellyn kanssa tehtiin noutoa ja hyppyä. Hyppy sujui näpäkästi. Vauhtinoudot oli ok, mutta naksuttelemalla Kelly jää välillä pönöttämään minua päin että anna nyt se nouto käsky ;) Tätä täytynee harjoitella. Kelly kyllä kanniskelee kaikkea mahdollista hyvin mielellään. Huomiselle yritän ostaa vielä jotkut treenit. Ensi viikolla olisi tiistaina tiedossa hakua ja lauantaina on sitten Lillillä aksakisat.

masennuskeevy-normal.jpg

Tätä mieltä Keevy on jos ei saa aksata ;)