Tuota talvisota hokemaa on pitänyt aina sillointällöin taas muistutella mieleen. Kaksi viikkoa on polven uudesta rusauksesta aikaa ja nyt jo vähän helpottaa. Aloitin siltä istumalta laihdutuskuurin ja kuntoilun. Kahdessa viikossa on lähtenyt -4kg. Ei auta muuta kuin jatkaa raudan paiskomista ja tarkkailla syömisiä. Ei ole nyt muuta vaihtoehtoa kuin lihoa sairaaksi laiskiaiseksi tai laihduttaa ja alkaa kuntoilla sekä kasvattaa habaa ;) Tavoitteena tietysti päästä joskus myös juoksukuntoon että agilitykin alkaisi taas sujua paremmin. Katsotaan miten käy!

Koiruuksille kuuluu hyvää. Ne ovat riehuneet, hilluneet ja ulkoilleet paljon. Kaikki tuntuvat olevan kovassa kunnossa.

joulurauha-normal.jpg

Kuva on hieman epäselvä, mutta tervetuloa ;) Meidän lampaat ottaa mielellään myös kuivia leipiä jouluherkuiksi.

Koiruuksien kanssa ollaan treenailtu agia ja tokoa sekä vähän paimennettu. Lilli meni lainakartturi Rosan kanssa epiksissä, ja hienosti sujui. Lilli kyllä nautti kun on vikkeläjalkainen ohjaaja. Lilli starttaa sunnuntaina Rosan kanssa Haukiputaalla kisoissa. Toivottavasti heillä sujuu hyvin ;)!  Kelly ja Emppukin on treenanneet. Olen itse treenaillut ja sitten ovat käyneet lainakartturi Iidan kanssa treeneissä. Meidän koiruudet osallistui myös mätsäriin ja tietysti olivat komeita ja taitavia ;)

rudimatch-normal.jpg

Rudi (Pikipaimenen Syypää Sun Hymyyn) toimi Junior Handler kehässä vaihtokoirana, ja ihan mahottoman reippaasti 6kk kakara meni nuorten ohjaajien kanssa.

rallijuoksee-normal.jpg

Ralli (Pikipaimenen Sata Salamaa) meni kehään Iidan kanssa. Omistaja Tiinaa taisi jännittää ;)

kellymatsarissa-normal.jpg

Kelly on jo vanha konkari ;)

ruutimatsari-normal.jpg

Ruuti-ystävä oli meillä viikonlopun hoidossa ja sekin pääsi mätsäröimään :)

brunomatsari-normal.jpg

Bruno (Pikipaimenen Sotakoira) on oikia liitokavio(tassu) ja onkin pärjännyt hyvin mätsäreissä. Ovat myös menossa Kajaanin oikeisiin näytelmiin :)

Mätsärissä oli myös kuvaaja Ville Vimpari ottamassa kuvia. Meidän sakki kävikin kuvauksissa ja saatiin aivan ihania joulukortteja ja kuvia koirista. Suosittelen! Täytyy varmaan pyytää Ville uudestaankin kuvaamaan meidän tapahtumiin kun tuli niin hyvää jälkeä!

pennutvalokuvassa-normal.jpg

porukka-normal.jpg

Huomenna Hukkaan itseään rääkkäämään. Koirille pitää kehitellä jotain niiden pään menoksi...