Uutta harrastavaa kotia etsii Emman lapsi Pikipaimenen Tilttaamaan. Poju tuli nyt kasvattajan hellään huomaan etsimään uutta kotia. Myös sijoitus ja jalostusoikeus koti käy hyvin päinsä. Etsinnässä aktiivinen ja harrastava koti.

Rikki on luonteeltaan avoin ja sosiaalinen. On ahne ja lelun kanssa rettuuttaa myös kohtuullisen hyvin. Rikille on tehty pohjia agilityyn ja olisikin siihen varmasti lahjakas harrastajalle. Rakenne on kevyt ja hyvä agilityyn, siitä kun ei kovin jätti-isoa koiraa kasva ;) Rikki on käynyt nyt muutamia kertoja lampailla ja on siellä ohjaajapehmeä ja hyvin kuulolla. Myös perustottelevaisuus on hyvä ja tokoon ja pk-puolellekkin varmasti hyvä koira. Rikki on tehnyt vähän jäljen alkeita ja on ahne namijäljellä. Uskoisin että hakukoiraksi olisi myös hyvä koska rakastaa ihmisiä, ja ei tämän vanhemmatkaan hassumpia hakukoiria ole. Vauhtia löytyy ja Rikki rakastaa leikkiä meidän laumassa. 

Rikki on myös syötävän kaunis mutta näyttelykoiria nämä aussiet eivät mielestäni ole. Ne nauttivat aivotyöskentelystä ja siitä että ne saavat miellyttää omistajaansa. Australianpaimenkoira tarvitsee vahvan johtajan, jos olet sen arvoinen niin se kyllä palvoo maata jalkojesi alla. 

Rikki tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa ja on tykännyt kaikista ihmisistä. Kaikinpuolin ihana koira mikä tarvitsee nyt uuden kodin missä jatkaa pikkukoiran seikkailuja. Rikki on sisäsiisti, remmikäytös hyvä, täysi hampaisto ja leikkaava purenta. Rikillä on molemmat kivekset laskeutunut, pitkä häntä ja kaavailinkin että siitä voisi tulevaisuudessa tulla jopa jalostuskoira mikäli terveystuloksista saadaan priimaa tulosta. Pentuna silmäpeilissä Rikillä oli terveet silmät ja sukutaulun koirat ovat myös hyviä luustoltaan.

Rikki palautui minulle etsimään kotia koska se alisti perheen toista saman ikäistä pentua. Australianpaimenkoirilla on dominanssia, siksi Rikki myydään kotiin missä ikäeroa on vanhempiin koiriin. Meidän laumassa tulee loistavasti juttuun toisten kanssa koska saa olla vauva rauhassa ja vanhemmat koirat on selkeästi kertoneet, että täällä pentukoirat ovat vauvoja ja niiden kuuluu olla tätien hellässä kurissa ja nuhteessa.

Rikistä voi kysellä lisätietoja sähköpostilla koirakoulutus(a)gmail.com. Kuvia löytyy facebookista lisää ja lisäilen niitä myös tänne. Kasvattajamummo toivoo Rikille hyvää kotia :)!

 

10358566_10205504025505317_5915658025171

Rikki tutustuu lampaisiin

11000593_10205491578714155_8199644250114

Riimi, Emma, Rikki ja Kelly