Tehdäänpäs pikainen tulospalvelu ja terveisien lähetys. 

Emma ja Iida kävivät kisaamassa rallytokoa ja suorittivat heti kolmella kisalla RTK1-koularin. Ihan hienosti kun eivät ole lajia juuri harrastaneet. Emppu on niin ihana kisapaikalla kun se on maailman kiltein ja rauhallinen. Radalla tekee innokkaasti töitä.

Emman lapset ovat olleet aktiivisia. Timo treenautti niitä kesällä hakuhommien parissa ja ovat jatkaneet treenejä myös agilityn, vetolajien ja paimennuksen parissa. Rokka, Roby, Nuka ja Tina suorittivat kesällä PAIM-T koularin. Kaikki aivan loistavia ja päänuppi hyvin kasassa! 

Lillin lapset Bruno ja Rudi suorittivat molemmat PAIM-E koularin ja nostan kyllä molempien ohjaajille hattua hienoista radoista. Radat ja lampaat ei olleet ihan mikään läpihuutojuttu. Sama kaksikko kävi myös luonnetestissä ja molemmille pisteitä +140p ja laukausvarmoja molemmat. Aivan loistavaa! Rudi ja Messi ovat myös aloitelleet kisauraansa agilityn 1lk ja vauhdikkaita ja innokkaita ovat molemmat. Koko pentue tuntuu olevan avointa ja vauhdikasta väkeä. Mummo on niin ylpeä!

Kellyn lapsukaiset ovat myös aikalailla riiviötä sakkia. Purraan ja rakastetaan kaikkea täysillä. Ja juostaan niin paljon kuin kintuista lähtee. Keevy on palautunut hyvin ja pitäisi alkaa pikkuhiljaa virittelemään sitä kohti alikiito koitoksia. Kellyn kanssa ollaan lähinnä kuntoiltu ja käyty leikkimässä kummityttö Jaden kanssa. Kelly on niin mainio kun se tykkää niin kovin lapsista. 

Terveiset ja kiitokset kaikille tukijoukoille ja ihanille omistajille. Ilman teitä ei tästä tulisi mitään <3

IMG_2385.jpg

Emma ja Senni lintumetsällä

IMG_2072.jpg

Milloinhan mentäis taas?