Ihana nimihirviö tuolle koiralle alkaa muodostua, mutta voin sanoa että tämä on vasta alkusoittoa ;) Vielä on paljon kisoja käymättä niin tokon, rallytokon, paimennuksen parissa. Jos ohjaaja uskaltaisi niin kevyesti tekisi mieli kokeilla hakukisojakin. Hyvä koira harrastuksiin jos nyt näin voi sanoa. Aussie on monipuolinen, sillä voi tehdä mitän mieleen juolahtaa. Ja jos ei juolahda mitään mieleen niin ei se aussia haittaa. Kunhan nyt edes jonnekki pöpelikköön pääsee leikkimään emännän kanssa. 

lilliava.jpg

Pentu-uutisia: Rudin ja Pummin treffit eivät valitettavasti tuottaneet tulosta. Rudi varmaan pitää jo heidän ihanaa Saana-vauvaa vauvanaan ja ajatteli että ei me nyt tähän perheeseen voida useita vauvoja ottaa yhtäaikaa. No kuitenkin, minä en ole sellainen kasvattaja kuka alkaisi pakottamaan eläimiä mihinkään. Niiden kuuluu tehdä asiat luonnollisesti ja ilman ihmisen apua. Varmaankin Rudin kiima ei vaan ollut tarpeeksi voimakas nyt keväänä kun kovasti hoitaa heidän ihmisvauvaansa, tiedä tätä. Kokeilemme varmaankin seuraavasta juoksusta uusiksi. Harmittaa kovasti kun pennuille oli tosi paljon jo ottajia tässä lähipiirissä. 

Seuraavaksi keskityn sitten suunnittelemaan Lilli x Uno pentuetta. Jännätään seuraavaa Unon silmäpeiliä ja milloin Lilli aloittaa juoksut. Unokin kävi pitkästä aikaa agilityssa ja onhan se aivan hullu. Sopivaa reikäpäisyyttä ja vauhtia kyllä tuonut tuohon aikaisempaan pentueeseen avoimen luonteen lisäksi. Ja ei se Lillikään aina nyt niin pidättyväinen ole. Se reppana on joutunut Junior Handlerien treeneihin ja naapurin lasten kanssa leikkimään kepin piilotusta. Kyllä se tykkää lasten kanssa leikkiä/harrastaa mutta jotkut taaperoikäiset kersat saavat sen hiljaa liukenemaan muihin hommiin :D

Emppu ja Kelly on agiliitäneet ja nauttineet kesästä. Heinäkuussa aateltiin vain mökkeillä ja hömpötellä. Ei mitään sen kummempaa. Suomen kesä on niin lyhyt että taidan keskittyä auringon ottoon ;) Jos sattuu että sataa tai on kylmä niin silloin tietysti treenihommat pyörii, mutta helteellä koirat saa keskittyä vain uimahommiin.