Elokuussa pidimme kasvattileirin. Paikalla oli mukavasti sakkia kaikista pentueista. Treenata sai tokoa, hakua sekä paimennusta. Kouluttajat lajeihin löytyi mukavasti aussieporukoista; kiitokset Jennille ja Timolle! Hienoja koiruuksia ja omistajat on vieneet niitä mukavasti eteenpäin. Aloimme hieman haaveilemaan että järjestäisimme pk-leirin Vaalassa. Haluan ehdottomasti itsekkin treenata leirillä mukana :D Joskos tätä seuraavaa leiriä suunnittelisi esim. toukokuulle. 

Lillin saisi viedä parin päivän päästä ultraan; en vain ole päättänyt vienkö. Kaikki merkit viittaa tiineyteen; kovin on rauhallinen ja lenkillä ei enää ajata Senniä pitkin metsää. Pentukyselyitäkin on tullut mukavasti :) 

Kellyn lapsi Myy  eli Pp. Käy Muumilaaksoon kävi ekana heidän pentueestaan terveystarkastuksissa. Tulokset olivat tosi hyvät: lonkat A/A ja kyynäreet 0/0. Selkä kuvattiin myös terveeksi LTV0 ja VA0 ja olat myös terveet. Myy on kyllä muutenkin oivallinen taskuraketti ja luonnekkin mitä mainioin <3 Tosi tyytyväinen olen kyllä koko pentueen luonteisiin ollut. Nyt vaan jännitetään loppujenkin terveystarkit.

IMG_9863-2.jpg

Haluan vauvoja <3