Pikipaimenten tokotilit on aikaissut Oona ja Rokka 2-vee (Pp Tulipäähippiäinen joka on Emman pentu). Viime kokeesta Torniosta he saivat 1 tuloksen. Vähemmän meikäläiset on tokoa harrastaneet, mutta ehkä me muutkin saadaan taas joskus motiaaviota tokoilla. Taisi olla Rokan veli Morriskin menossa nyt tokokisoihin. Minulla itselläni pitäisi ainakin Lillin kanssa alkaa niitä uusia tokon sääntöjä opettelemaan.

15965597_10210927640172294_4177361443913 

Kuvassa Rokka pysteineen <3

Pentukuulumisia sen verran että Rudin ja Pummin astutus ei onnistunut ja näin ollen ei pentuja siitä yhdistelmästä saatu. Todella harmillista koska pentuja oli jonottamassa niin moni ihminen ja yhdistelmä olisi niin mieluisa ollut. Seuraavia pentueita suunnittelen Emmalle tai Priimalle (Pikipaimenen Sä oot Silkkii). Priima kävi tosiaan luonnetestissä ja sai 174p ja laukauskokematon. Nyt pitäisi testata niitä laukauksia että mitenkäs ne koiralla meneekään testin jälkeen. Ja sitten pitäisi vielä löytää sille sopiva hyvähermoinen ja laukausvarma uros. Priiman sijoitussopimus menee keväällä umpeen. Eli tuurissaan on nyt löytyykö sopivaa urosta ja miten saadaan niitä laukauksia kokeiltua. Vai siirrynkö suoraan etsimään Emmalle urosta. Hitsin pimpulat kun niitä hyviä uroksia ei ihan joka puussa kasva. Vinkkejä saa minulle laitella jos jollain sattuu joku ihana peräkammarin poika siellä kotona lojumaan.

Ensi viikon lauantaina on Kellyllä ja Emmalla agilitykisat, saas nähdä miten käy. Flunssa ja reissut on pitäneet minut aikalailla pois agikentiltä mutta ollaan me nyt kaksi kertaa päästy tälle vuotta agilitya treenaamaan.