Emma on ainakin tukevasti valeraskaana jos ei oikeasti. Massussa tuntuu turvotusta ja samoin nisissä. Ihan pikapuoliin pitäisi meillä nyt tietää ollaanko meillä vai eikö olla. Kauhean jännittävää tämä odotus kyllä on. Emma on ollut tosi rauhallinen ja lenkilläkin kävelee vain minun vieressäni ja normaalit hillumiset on jääneet pois. 

Tulospäivityksiä kasvateiltani on taas saapunut. Oona ja Rokka eli Pp Tulipäähippiäinen tekivät tokossa ykköstuloksen sijoituksella 3. Onnea onnea taitureille. Kuvassa Oona ja Rokka ovat Rukalla katsomassa kisoja. Rokka on siis Emman ja Köpin pentueesta. Ensi kesänä on Pellossa ensimmäistä kertaa paimennuskisat, toivottavasti tämä kaksikko starttaa siellä ja avaa kisatilin myös paimennuksen osalta. Rokka on niin mahtava paimenkoira ja kuuntelee niin hienosti käskyt siinä. 

46518754_10218775477964410_5536889538116

 

Myös tämän tulevan pentueen isä eli Pp Sotakoira on tahkonut tuloksia. 26.1 Riikka ja Bruno olivat Kuopiossa kisaamassa ja saivat toisen SERT:n. Eli enää yksi SERT puuttuu FI AVA-tittelistä. Aivan mahtavaa! Bruno on muistaakseni käynyt alle 15kk ikäisenä näyttelyssä, joten pitää myös käydä vielä tulos hakemassa näyttelyistä. Se taitaa kuitenkin olla helppo nakki saada sille esim. EH. Bruno on aivan komea rotunsa edustaja ja antaa hyvin tuomarin käsitellä myös. Näyttelylinjaisiin verrattuna se on kuitenkin kevyt ja sutjakka joten en usko että se kovin monelta tuomarilta saisi ERIä. Mutta valion arvoon tosiaan riittää se H ja sen Bruno saa leikiten. Tuo sertirata on minulla instagramissa nähtävillä @kennelpikipaimenen sivulla. Olen niin taitava käsistäni etten saa ikinä videoita siirrettyä koneelle ja blogiin asti. 

rupelli.jpg

Vaalan pk-leirin olen alustavasti varannut 14.6. Leirikuumetta on jo vähän itselläni ilmassa. On niin hauska mennä valmiiseen pöytään syömään ja treenata ja ulkoilla hyvissä maastoissa. Ja paljuilu hyvässä seurassa on tietysti myös huikean hauskaa. Oulujärven maisemat on myös sellaiset että sinne aina mielellään palaa. Kaikki mukaan!