Tuloksia on taas mukavasti kasvatit niittäneet agilityn parissa. 

Pp Jotain Kaunista ja Hyvää SERT-A ja nollia ovat keränneet siihen tahtiin että olikohan näillä nyt yksi nolla vielä keräämättä ensi vuoden SM-kisoja varten. Eli vähintään kannustusmatkaa pitää alkaa suunnittelemaan Rovaniemelle. 

PP Kipinän Hetki ja Juppihippipunkkari olivat molemmat vetäneet nollavoitot Active Dogsin kisoista pikkumaxi1 ja maxi2 luokista. Ela eli Kipinän Hetki myös nollavoitto Okk:n kisoista. Bruno eli Pp Sotakoira myös nolla maxi3 luokasta, sijoitus 2. Viimeinen agilityvalion arvoon oikeuttava serti jäi heiltä muutaman kaarroksen päälle, mistä liikaa aikaa ja sijoitus 2. Mutta eiköhän se viimeinen sertikin napsahda kunhan pääsevät kisojen pariin taas ensi vuoden puolella. 

79904449_431259101089827_861814162221275

Kuvassa kennelimme rusettihai eli Pikipaimenen Jotain Kaunista ja Hyvää eli tuttavallisemmin Unelma. Hienoa on ollut seurata Elisen ja Unelman matkaa. Unelmalle on pentusuunnitelmat vuodelle 2021.

Suunnitelmia vuodelle 2020 on tietysti seurata kasvattieni elämää ja yrittää olla tukena ja apuna kaikille sitä tarvitseville. Asumme tällähetkellä hieman kaukana ytimestä missä suurinosa kasvateistani asuu, mutta tarkoitus on kuitenkin järjestää tapahtumia ja tapaamisia myös pohjoiseen. Omia tavoitteitani voisi olla taas kisakuntoon pääseminen ja Emman nostaminen kolmosiin. Jos pääsen kuntoon ja kisaamaan niin kiva olisi osallistua esim. Kiikon joukkueen mukana SM-kisoihin. Emman kanssa ollaan treenattu koko syksy ja edistyttykkin jonkin verran. Emma irtoaa ja hakee esteitä kivasti. Suunnitteilla myös bordercollie pentue vuodelle 2020. Siitä ehkä haaveilen jättäväni yhden pennun itselleni. Emma saa ehkä syksyllä 2020 jäädä agilitysta eläkkeelle kun täyttää 10-vuotta. Myös paimennusleiriä/päiviä voisi ensi vuodelle järjestää kasvateilleni. Ihanaa joulua ja tulevaa vuotta kaikille!